Kiss Music News

Shakira a lansat o melodie în care nu-l iartă pe Gerard Piqué pentru nimic: „Îți urez succes cu înlocuitoarea mea”

Shakira are voce și nu-i este frică să o folosească.

Artista în vârstă de 45 de ani a lansat piesa „BZRP Music Session #53”, unde vorbește foarte clar și direct despre relația ei cu Gerard Piqué; de fapt, vedeta a lansat un diss cu privire la fostul ei soț, unde nu-i iartă nimic.


„Scuze, tocmai am luat un alt avion/ Nu mai vin înapoi aici/ Nu mai vreau o altă dezamăgire”, cântă ea în spaniolă, în timp ce face referire la momentul în care s-a mutat din Barcelona la Miami cu cei doi fii pe care-i are împreună cu fotbalistul de 35 de ani.

„Zici la toată lumea că ești campion/ Și când am nevoie de tine/ Îmi oferi cea mai proastă versiune a ta”, continuă ea.

Shakira nu se oprește aici și cântă: „Scuze, iubitule, trebuia să te dau afară cu ani în urmă/ O femeie-lup ca mine nu este pentru începători/ O femeie-lup ca mine nu este pentru bărbați ca tine.” Ea a vorbit în versuri și despre procesul de fraudă în care a implicat-o fostul soț: „Credeai că mă rănești, dar m-ai făcut mai puternică/ Femeile nu mai plâng, ci colectează banii.”

Piqué a părăsit-o pe cântăreață pentru o femeie de 23 de ani, Marti, iar artista nu a exclus-o din noua ei piesă: „Îți doresc succes cu înlocuitoarea mea/ Nici nu știu ce s-a întâmplat cu tine/ Valorez de două ori ori 22/ Ai schimbat un Ferrari pentru un Twingo/ Ai schimbat un Rolex pentru Casio/ Mergi prea repede, ia-o ușor/ Petreci mult timp la sală, dar creierul tău are și el nevoie să fie pus la treabă.”

La refren, ea cântă: „Sunt prea bună pentru tine și de asta ești cu cineva care-ți seamănă perfect.”


Ea și fotbalistul au fost timp de 11 ani împreună; ei și-au anunțat despărțirea print-o declarație comună pe 4 iunie 2022, unde au notat: „Regretăm să vă informăm că ne despărțim. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente, pentru binele copiilor noștri, cei care rămân prioritatea noastră principală. Vă mulțumim în avans pentru înțelegerea și respectul vostru.”


La început de 2023, Shakira a scris și un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, pentru toți cei care au fost „trădați”: „Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest început de an, timpul are mâini de chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să avem în continuare încredere în alți oameni. Când te confrunți cu disprețul, continuă să-ți cunoști valoarea, deoarece există mai mulți oameni buni pe lumea asta decât oameni care nu sunt decenți. Sunt mai mulți oameni cu empatie decât indiferență, iar cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care aleg să rămână lângă tine. Lacrimile noastre nu sunt în van, ci vor uda solul viitorului nostru și ne vor face mai umani, astfel încât și atunci când avem inima frântă, să continutăm să iubim.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.