Cool Stuff

Cum le-a răspuns Selena Gomez celor care au criticat-o pentru faptul că s-a îngrășat

Selena Gomez se simte foarte bine în corpul ei.

Artista a participat la Globurile de Aur 2023, unde a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță într-o serie TV - musical/comedie”, pentru rolul din „Only Murders in the Building”. 

Ea a venit îmbrăcată într-o superbă rochie Valentino, cu trenă și mâneci bufante, iar fanii nu au ezitat să o laude și să o complimenteze pentru outfit, în timp ce criticii au remarcat faptul că ea s-a îngrășat și au încurajat-o „să slăbească.”

Selena a venit la event însoțită de sora ei de nouă ani Gracie, iar la final, ea a făcut un video în care a răspuns celor care au avut ceva de comentat. „Sunt puțin mai mare acum, deoarece m-am bucurat de perioada sărbătorilor de iarnă”, a spus ea relaxată, în timp ce micuța Gracia a dat aprobator din cap. „Dar nu ne pasă”, a concluzionat cântăreața.


Din păcate, nu este prima oară când Selena a răspuns celor care au avut ceva de comentat cu privire la modul în care arată. În aprilie, ea a povestit cum nu merită să fie slabă și să nu mai mănânce mâncărurile ei preferate; drept dovadă, ea a făcut un TikTok unde le-a arătat utilizatorilor cum și-a multă mâncare. „Sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, deoarece oamenii vor vorbi despre ea oricum. Ești prea mare, ești prea slabă, aia nu merge, meh meh meh meh. Dar sunt perfectă așa cum sunt. Morala poveștii? Pa.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.