Cool Stuff

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram - ce au spus autoritățile

Britney Spears continuă să-și îngrijoreze fanii.

Mai mulți fani au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram. Fanii adevărați ai cântăreței au fost mereu alături de ea, mai ales cât timp a fost pusă (timp de 13 ani) sub tutela tatălui ei, motiv pentru au generat și mișcarea #FreeBritney.

Utilizatorii au sunat la poliție pentru a-i ruga să verifice dacă Spears este ok, iar într-un comunicat oficial, autoritățile au declarat că „nu cred că artista este în vreun pericol.” „Pot să confirm faptul că am primit telefoane la secție și pot să confirm că nu credem că Britney Spears este în vreun pericol”, a spus un reprezentant al poliției.

Din motive care țin de intimitate, el nu poate confirma dacă autoritățile au fost la casa ei sau nu: „Nu pot să confirm sau nu dacă ofițerii au fost la ea acasă, dar nu cred că artista este în vreun pericol în acest moment.”

Nu este prima oară când Britney, 41 de ani, și-a șters contul de Instagram, iar soțul ei, Sam Asghari, a vorbit despre asta și a spus: „Social media poate fi traumatizantă, iar uneori este bine să iei o pauză. Ea are propria voce și este o femeie liberă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.