Kiss Time Out

Nepotul lui Michael Jackson îl va juca pe artist într-un nou film biografic

Regizorul Antoine Fuqua pregătește o biografie despre viața lui Michael Jackson.

Personajul central în film va fi chiar nepotul artistului, Jaafar Jackson (26 de ani). Cântărețul și compozitorul este fiul lui Jermaine Jackson, fratele lui MJ și unul dintre membrii fostei trupe The Jackson 5. 

Așa cum informează cei de la Deadline, tânărul cântă de la vârsta de 12 ani și are un cont de YouTube unde interpretează atât cover-uri (Sam Cooke sau Marvin Gaye), dar și piese originale. 


Filmul nu va evita controversele din jurul vieții vedetei, de la acuzațiile de pedofilie și până la moartea lui din 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unui stop cardiac provocat de un cocktail de sedative. 

Partea interesantă este că filmul va fi produs de Graham King, cel care a transformat și povestea lui Freddie Mercury într-un blockbuster, odată cu lansarea „Bohemian Rhapsody”, așa că și noua biografie are toate șansele unui succes mondial.

Problemele lui Jackson au apărut odată cu influența tatălui său Joe, bullying-ul de care el a dat dovadă în încercarea de a-și transforma copiii în staruri, cât și faptul că nu a avut copilărie. Ajuns adult, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai popular, viața lui de Peter Pan și-a pierdut esența idilică și s-a transformat rapid într-o dramă pline de procese unde era acuzat de pedofilie. 


În prezent, regizorul termină de filmat „The Equalizer 3”, în Italia, alături de Denzel Washington, iar apoi își va îndrepta atenția spre noua producție. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.