Cool Stuff

Cum își serbează Delia ziua de naștere

La mulți ani, Delia!

Artista împlinește 41 de ani și plănuiește să aibă o zi de naștere unde să se bucure de afecțiunea soțului și să se relaxeze.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Fanatik, Delia povestește despre zilele de naștere din copilărie, pe care le petrecerea alături de copiii de la bloc, în timp ce mâncau tort cumpărat de mama ei.

În prezent, adaugă vedeta, lucrurile s-au schimbat, iar ceea ce-și dorește este să se relaxeze și să facă lucruri care o bucură.


„Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, a spus ea.

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012, iar cei doi au o relație foarte bună. Ea nu știe ce va primi cadou de la el, însă vor ieși în oraș și vor mânca tort. „După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, a explicat ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.