Cool Stuff

Matt Damon și Ben Affleck joacă împreună într-un film despre cum a apărut cel mai popular model de adidași - Air Jordan

Cei doi actori sunt buni prieteni în viața reală și au jucat în mai multe filme împreună.

Colaborarea brandului Nike cu Michael Jordan pentru modelul Air Jordan a devenit una dintre cele mai bănoase și celebre din industria încălțămintei, de aceea a și fost transformată într-un film cu actori cu nume grele la Hollywood. 

Ambii actori sunt implicați în scrierea scenariului (Affleck va regiza filmul) care urmărește povestea lui Sonny Vaccarro (Damon), cel care l-a convins pe Michael Jordan să colaboreze pentru prima sa afacere cu pantofii de sport Nike. 

Affleck îl va juca pe co-fondatorul companiei, Phil Knight. Filmul urmărește eforturile lor de a-l semna pe Michael Jordan pentru Nike, la mijlocul anilor '80, acțiune care părea imposibilă în acele timpuri, dar care a fost posibilă datorită lui Vaccarro. 

Această reușită avea să devină cea mai importantă relație dintre un brand sportiv și un sportiv. Deal-ul a lansat atât industria de sneakers la nivel global, cât și basketball-ul.

Filmul va avea premiera pe 5 aprilie, iar acum există și un prim trailer pentru acesta.

În „AIR” vor juca și Jason Bateman (Arrested Development), Chris Messina (Argo), Chris Tucker (Rush Hour), Marlon Wayans (Scary Movie) și Viola Davis (Fences), care o interpretează pe mama lui Jordan, Deloris. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.