Kiss Time Out

Kate Winslet a povestit despre cum a fost să filmeze scenele de sex cu Leonardo DiCaprio în „Revolutionary Road”

Kate Winslet a povestit despre scenele de sex cu Leonardo DiCaprio în „Revolutionary Road.”

Într-un interviu acordat celor de la The Mirror, actrița a vorbit despre cum a filmat acele scene în fața soțului ei de atunci, regizorul filmului, Sam Mendes. 

„Da, a existat elementul de - OK, soțul meu e chiar aici, asta a fost puțin ciudat, recunosc”, a spus ea.

Pelicula a fost lansată în 2008, dar ea și Leo au cunoscut faima împreună în 1997, atunci când au filmat „Titanic”, în regia lui James Cameron. 

Cei doi au o relație foarte bună de prietenie, iar înainte de premiera „Revolutionary Road”, actorul a spus: „Ne-am dorit să mai lucrăm împreună și întreg procesul a fost extrem de natural. Ea este prietena mea.” 


Și chiar dacă Winslet nu s-a simțit complet în largul ei la scenele intime, DiCaprio a mărturisit că apropierea dintre ei a fost un „avantaj” în acele momente: „Putem să ne împingem limitele unul altuia. Folosim în avantajul nostru faptul că am fost prieteni atât de buni, de-a lungul anilor. În mod evident există un confort între noi și ne provocăm unul pe altul în meseria pe care o avem.”

În ceea ce privește relația dintre Kate și Mendes, cei doi au divorțat în 2010 și au un fiu împreună, Joe, 19 ani. Actrița a vorbit mereu frumos de fostul ei soț: „Un lucru voi spune despre mine și Sam: totul este ok, chiar este ok. Suntem adulți și, la final de zi, oricât de greu mi-a fost mie, i-a fost și lui. Plus de asta, avem un copil pe care amândoi îl iubim și-l creștem împreună, fără conflict.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.