Kiss Time Out

Ce spune Smiley despre experiența rolului de regizor din filmul „Ramon”: „A fost inedit pentru mine”

Comedia „Ramon” a intrat în cinematografe și promite să te binedispună.

„RAMON”, primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, i-a scos pe români la cinema în număr foarte mare, asta deși a fost un weekend plin de ninsori și ger. 

În 5 zile de la lansare, „RAMON” a fost văzut de 45.000 de oameni, ceea ce a generat încasări de peste 1.123.215 lei.

Filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

Smiley a fost și el implicat în producție, unde a avut rolul unui regizor. Așa cum a povestit, artistul s-a bucurat foarte tare să fie alături de prietenul lui.

„Este pentru prima dată când joc rolul unui regizor într-un film, și nu în orice film. A fost o experiență inedită pentru mine, mi-a plăcut să „testez” și acest teren și mai ales rolul meu, care cred că mi se potrivește mănușă. Orice proiect împreună cu Pavel reprezintă o bucurie imensă pentru mine și o ocazie în plus de distracție. Știu cât de mult a muncit Pavel pentru Ramon, cât s-a dedicat și ce frumos s-a așezat acest film pe drumul de la primul gând până la întâlnirea cu publicul din cinema.

Sunt mândru de el și mândru și de piesa noastră împreună, care e pe coloana sonoră a filmului. S-a râs la înregistrări, la filmări, la vizionări, dar cel mai bine se râde și trăiește la cinema, unde vă rog să mergeți să vedeți filmul, să vă bucurați de actorul și producătorul Pavel Bartoș, cu toată aventura pe care a creat-o. Eu v-am cântat că <<Ramon e mai cool decât un pahar de sifon>>, dar vă mai spun și că el nu e om, e superOm, o bomboană de superOM. Hai la film”, a spus el.


Pavel Bartoș, împreună cu regizorul Jesus del Cerro, urmează să plece și să se întâlnească cu spectatorii și la Oradea (14 februarie), Satu Mare (15 februarie), Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie).

Tu ai văzut filmul?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.