Cool Stuff

Hugh Jackman se pregătește să devină Wolverine - actorul le-a arătat fanilor cum arată meniul său zilnic de peste 8000 de calorii

Hugh Jackman este pus pe fapte mari.

Actorul se pregătește intens pentru rolul lui Wolverine din „Deadpool 3”, motiv pentru care le-a arătat fanilor ce mănâncă în fiecare zi. 

Așa cum putem să vedem în imagine, el are pregătite șase porții de mâncare - biban de mare (2000 de calorii), somon Patagonia (2100 calorii), doi burgeri de pui (1000 de calorii fiecare), dar și două porții de mușchi de vită (1100 calorii fiecare). 


Meniul i-a fost pregătit de un bucătar specializat în astfel de diete, după cum a notat și Hugh pe pagina lui de Instagram: „Mulțumesc, Chef Mario, pentru că mă ajuți să rămân sănătos și hrănit bine, în timp ce devin Wolverine din nou.”

Jackman își dorește să devină personajul popular doar cu ajutorul metodelor naturale și a declarat că nu va lua sub nicio formă steroizi. „Nu. Îmi iubesc job-ul și-l iubesc pe Wolverine, și trebuie să fiu atent ce spun aici, dar mi s-a vorbit despre efectele adverse ale steroizilor și mi-am zis - dar de fapt nu-l iubesc atât de mult. Nu, pur și simplu mă mențin în formă cu ajutorul variantelor clasice”, a spus el într-un interviu recent.

„Deadpool 3” va ajunge în cinematografe pe 8 noiembrie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.