Cool Stuff

Selena Gomez s-a fotografiat nemachiată pentru a o susține pe Miley Cyrus

Selena Gomez adoră noul album lansat de Miley Cyrus.

Artista în vârstă de 30 de ani a postat două fotografii cu ea nemachiată, alături de care a scris „Violet chemistry”, așa cum se numește una dintre melodiile lui Cyrus, de pe albumul „Endless Summer Vacation.”

Poza a primit peste 18 milioane de like-uri, Miley a comentat cu o inimioară, iar fanii s-au declarat extaziați de toată această inițiativă. 

„Stay awhile, stay awhile with me / Stay awhile, don't deny the violet chemistry / Stay awhile, stay awhile with me / Stay awhile, put your arms around me / Put them around me”, sunt parte din versurile cântecului.


Gomez și Cyrus se știu de când erau copile, dar s-au reunit și la maturitate, în aprilie 2020, când Selena a fost invitată în show-ul artistei de pe Instagram, „Bright Minded”, pentru a discuta despre sănătate mintală. 

În timpul emisiunii, Miley a dezvăluit cum cele două s-au reconectat datorită unui emoji în formă de fluture. „Mă bucur tare că ne-am regăsit. A fost extrem de mișto, deoarece mi-ai trimis un emoji în formă de fluture și a fost suficient. Să te conectezi cu oamenii și să le lași de înțeles că ești acolo pentru ei. Un emoji în formă de fluture este suficient”, a spus ea la acea vreme.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.