Cool Stuff

Keanu Reeves și iubita lui, sărut rar în public

Keanu Reeves este un bărbat fericit.

Actorul este recunoscut pentru rolurile sale de „băiat rău”, în special în seria „John Wick”, dar în viața privată, el și Alexandra Grant au o relație foarte bună.

Cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Muzeul Contemporan de Artă din Los Angeles, unde au fost fotografiați în timp ce se simțeau foarte bine, ba chiar s-au sărutat în public.


Într-un interviu recent acordat celor de la People, Keanu a vorbit despre artista vizuală multi-premiată și legătura dintre ei, atunci când a fost rugat să descrie un moment „de fericire” pe care l-a avut în ultima vreme. 

„În urmă cu câteva zile, alături de iubita mea. Eram în pat, conectați și zâmbeam și râdeam, ne simțeam minunat. A fost pur și simplu plăcut să fim împreună”, a spus el.


El și Alexandra și-au dezvăluit public relația în 2019, când au apărut la un eveniment de artă împreună. Cu toate astea, profesional, ei au colaborat de multă vreme - spre exemplu, în 2011, când Reeves și-a lansat cartea de poezii „Ode to Happiness”, Grant a făcut ilustrațiile; același lucru s-a întâmplat și în 2016, pentru cartea „Shadows.”

În 2020, într-un interviu acordat celor de la Vogue, Grant a vorbit despre începutul relației lor: „Cred că fiecare persoană pe care o cunosc m-a sunat în prima săptămână din noiembrie și mi s-a părut fascinant. Însă întrebarea pe care mi-am pus-o a fost - care este oportunitatea cu adevărat?”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.