Cool Stuff

Se întâmplă ceva romantic între Tom Cruise și Shakira?

Shakira a fost fotografiată în public alături de Tom Cruise, iar zvonurile despre o posibilă relație între ei n-au ezitat să apară.

Artista este single, asta după ce, în urmă cu un an, ea și fotbalistul Gerard Piqué au anunțat că se despart, după 12 ani de relație. Ea poate fi pregătită pentru o nouă legătură amoroasă, iar presa mondenă a și găsit candidatul perfect - Tom Cruise.

Cei doi au fost la Miami Grand Prix, pe data de 7 mai, iar sursele spun că au plecat împreună pentru a mai petrecere timp unul în compania altuia, într-un apartament privat.

Potrivit unei surse din anturajul actorului, Cruise este „extrem de interesat” de cântăreață: „Își dorește foarte tare să o cunoască mai bine. În mod cert există chimie între ei.”

Vestea despre o potențială iubire între cei doi vine la câteva zile după ce Shakira a fost declarată „Femeia Anului”, în cadrul event-ului Billboard Latin Women in Music Awards.

„Anul ăsta s-au întâmplat schimbări seismice în viața mea, unde am simțit, mai mult ca oricând, ce înseamnă să fii femeie. A fost un an în care am realizat că noi femeile sunt mai puternice decât credem, mai curajoase decât cred cei din jur și mai independente decât am fost învățate să fim. Ce femeie, la un moment dat în viața ei, nu a uitat de ea pentru a căuta atenția și dragostea altuiva”, a spus ea pe scena ceremoniei.

Tom a avut multe relații faimoase la vremea lui, inclusiv o căsnicie cu Nicole Kidman (din 1990 - 2001), dar posibila legătura cu Shakira ar fi prima lui relație cunoscută, după foarte multă vreme. 

Rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile, nu?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.