Cool Stuff

Kim Kardashian vorbește despre vina pe care a simțit-o după despărțirea de Pete Davidson

Kim Kardashian are un moment de vulnerabilitate în noul sezon al reality show-ului „The Kardashians.”

Bruneta (42 de ani) a vorbit despre despărțirea ei de comediantul Pete Davidson, alături de care a avut o relație imediat după divorțul de fostul ei soț, Kanye West.  


„Sunt single, nu sunt pregătită să ies la date-uri și asta e ok. Despărțirile nu sunt punctul meu forte. În mod cert e trist și nouă luni înseamnă multă vreme”, a spus, nu fără a preciza că ea și Pete au avut foarte multe discuții și au comunicat foarte bine. Mai mult, Kim a mărturisit și cum a simțit foarte multă vină după despărțirea lor, deoarece comediantul a trecut „prin foarte multe, cât timp au fost într-o relație.”

Cei doi au fost împreună în 2021, timp în care Kanye l-a atacat constant pe Davidson, ba chiar a făcut o piesă cu un video animat în care îl îngroapă.


În cele din urmă, ei s-au despărțit în august 2022, după 9 luni petrecute împreună. La acea vreme, o sursă a spus celor de la People despre cum Pete a fost în terapie de traumă, din cauza tuturor amenințărilor făcute de Kanye. 

În ciuda relațiilor dificile cu foștii ei, Kim vrea să iubească din nou: „Uneori mă întreb - cine și-ar dori să iasă cu mine? Am patru copii și peste 40 de ani, cine va face față la toate aceste drame? Însă știu că omului meu nu-i va păsa de toate astea și va spune: „Va fi greu, dar suntem împreună și vom trece peste toate”. Așa că doar aștept persoana potrivită.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.