Kiss Music News

Antonia te invită să dai startul la petreceri cu o melodie nouă, „Late Night Feelings”

Antonia te invită la dans!

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă „Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic.


Melodia a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

La partea de clip, artista a colaborat cu NGM Creative (regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan), în timp ce producția video a fost semnată de Loops Production.

„Vara începe cu piesa „Late Night Feelings” și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi”, a spus Antonia.


Artista a făcut destul de multe de la începutul anului și până acum - a lansat „Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului, dar a făcut parte și din distribuția filmului „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care actrița a jucat rolul unui ofițer de poliție alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.