Cool Stuff

Theo Rose a născut un băiețel: „E aici! Îl țin în brațe”

Theo Rose a devenit mamă.

Artista și iubitul ei, actorul Anghel Damian, au urat „bun venit pe lume” fiului lor, Sasha Ioan.

Potrivit celor de la Cancan, citați de libertatea.ro, Theo avea deja bagajul de maternitate pregătit și abia aștepta să-și cunoască bebelușul. 

Anghel a dus-o la spital în jurul orei șase dimineața, iar apoi totul a decurs foarte bine, așa că Rose a și postat un mesaj pe Instagram: „E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”


Într-un interviu recent, cântăreața a povestit și cum numele de Sasha i-a venit pur și simplu în minte: „Speram în sufletul meu că voi avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha, pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, ca să înțelegeți cum l-am ales, nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem și, deși există și fete pe care le cheamă Sasha, eu nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa. Mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să-l cheme Sasha”, a spus ea. 


De-a lungul sarcinii, Theo a și cântat, a jucat și în serialul „Clanul”, dar le-a povestit și fanilor detalii despre cum se simte și emoțiile pe care le are. Spre exemplu, ea a povestit și visele pe care le-a avut, dar și rugăciunea pe care a învățat să o spună.

În cele din urmă, concluzia a fost simplă: „E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai.”

Felicitări!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.