Cool Stuff

Kiss FM transmite live de la SAGA Festival - cum arată prima zi de la cel mai mare party din București

Cel mai mare festival din Capitală a început în forță.

Foto: Mihai Vasilescu

Kiss FM este prezent cu studioul la SAGA Festival, iar DJ-ii tăi preferați transmit live toate momentele importante care au loc în spațiul evenimentului.

DJ Yaang și Nico au făcut o atmosferă incendiară pentru ascultători în prima parte a zilei, apoi Ana Moga și Dan Fințescu au preluat controlul la butoane, urmați de Soci și Bad & Boujee. 



Ține mine că timp de trei zile, petrecerea are loc nu doar în spațiul de la Romaero, ci și pe frecvențele celui mai ascultat radio din România. Este extrem de cald afară, așa că nu uita să te hidratezi, astfel încât să te bucuri cât mai mult de întreaga experiență.


Mii de persoane sunt prezente în prima zi de petrecere, iar artiștii prezenți nu i-au dezamăgit. OLiX a dat startul distracției pe main stage, apoi Carla's Dreams au cântat cele mai faimoase hit-urile ale lor în fața unui public entuziasmat, care a cântat alături de ei.

Delia a ținut un adevărat show nebun, de unde n-au lipsit instrumentalul rock, flăcările, dar și confetti-urile. A fost o adevărată nebunie și am dansat pe fiecare piesă. Un alt show foarte marfă a fost și cel al lui Gheboasă de pe scena Switch.

Pe main stage a urmat Melanie C cu un set plin de energie, urmată de Skrillex, artist care și-a prelungit momentul pe scenă, deoarece l-a înlocuit pe Lil Nas X, care n-a mai putut fi prezent din cauză că nu s-a simțit bine.


Odată ce ajungi aici nu uita să participi și la toate activările prezente și să te bucuri de muzică și de oamenii din jur.

Kiss FM are grijă de mood-ul tău pe frecvențele FM și ne auzim live și mâine și duminică!

PS: nu uita să ne urmărești pe pagina de Facebook!










Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.