Cool Stuff

Kiss FM la SAGA Festival 2023, ziua II în imagini: dans până în zori și multă muzică bună

Ziua II de SAGA Festival a adunat mii de oameni în spațiul de la Romaero.

Oamenii sunt dornici să se distreze și să asculte muzică live, iar asta s-a văzut cu ușurință în spațiul de festival, unde mii de tineri au fost prezenți pentru a se bucura de lineup-ul și surprizele organizatorilor.

Am apreciat creativitatea publicului în a-și alege outfit-urile, dansul în aer liber și atmosfera aia relaxată, care transmite libertate și optimism.

Muzica chiar unește oamenii!

Kiss FM este prezent cu studioul în spațiul de la Romaero, loc unde au loc propriile noastre petreceri, alături de DJ-ii tăi preferați - Nico, Ana Moga, Neacșu, DJ Yaang, Bad & Boujee, OLiX, Dan Fințescu, Soci, toți au grijă să-ți transmită din vibe în FM și să te poarte alături de ei la festival.


Dacă n-ai apucat să ajungi la SAGA, atunci ar fi bine să dai radioul la maximum, deoarece nu vei regreta nicio clipă party-urile pe care ți le-am pregătit!




Plus de asta, fii mereu cu ochii și pe pagina noastră de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la SAGA!

Ziua II a fost ceva mai răcoroasă pe seară, iar asta ne-a dat mai multă energie și poftă de dans, până la primele ore ale dimineții.

Lineup-ul nu a dezamăgit nici de data asta. Inițial OLiX a încălzit atmosfera pe scena principală și ne-a pus piesele alea bune să intrăm în formă, iar apoi seara a continuat în forță.


Subcarpați și taica Bean au transmis dragoste celor prezenți și au cântat multe dintre melodiile care i-au consacrat, cu vibe de folclor și sentimentul că „oamenii sunt încă frumoși.” Publicul a fost în extaz de momentul lor artistic și au cântat alături de ei, semn că e nevoie de mai multe show-uri ale trupei în Capitală.





Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023, a fost într-o formă senzațională și a transmis celor prezenți cât de mult se bucură să fie la festival. Evident, nu a ratat hit-ul „Euphoria”, pe care l-am cântat cu toții în cor.



Robin Schultz, Joel Corry, Justus sunt doar câțiva dintre artiștii care au mai urcat pe mainstage și au făcut show-uri energice.



Nebunie mare a fost și la scena Switch, unde lumea a stat la coadă pentru spectacolul oferit de Șatra B.E.N.Z (unde a fost prezentă și Bruja), urmați de Puya, dar și la scena Spark, unde Hot Since 82 a adus sunetele alea bune, într-un decor futurist, în spatele unui avion.

Ne-am simțit de parcă eram la Ibiza și ne-am lăsat duși de val pe beat-urile sale.


Spre dimineață, în Rave Plane, Partydul Kiss FM (Dan Fințescu și OLiX) au făcut avionul să se zguduie, în timp ce oamenii stăteau la coadă să prindă și ei din party-ul fantastic pe care l-au făcut. De fiecare dată când îi ascultăm, ne bucurăm că există muzică și dans și putem să profităm de ele.


Bravo, băieți, să mai faceți, noi vom fi acolo!



PS: Am pregătit pentru tine și două interviuri complet nebune și inedite, pe care abia așteptăm să le vezi, așa că nu rata social media Kiss, dar nici site-ul - Ana Moga a vorbit cu Avalan și Rokston, iar Soci cu Joel Corry.

Abia așteptăm ziua III, iar până atunci îți lăsăm aici imagini de la Romaero, să vezi cum s-a văzut SAGA!










Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.