Kiss Time Out

Kiss FM la SAGA festival 2023: prima zi de petrecere în imagini

Prima zi de SAGA a început în forță.

Cel mai mare festival din București a adunat mii de oameni în spațiul de la Romaero în prima zi de la deschidere, iar distracția mai durează și azi și mâine.

Studioul Kiss FM este prezent la fața locului, unde DJ-ii noștri au grijă să-ți transmită din atmosferă și să-ți bucure auzul cu cele mai mișto și energizante piese.


Artiștii prezenți la festival au ținut publicul până la primele ore ale dimineții, iar fiecare scenă s-a transformat într-un spectacol cu jocuri de lumini, fum, flăcări, o adevărată nebunie vizuală. 


Nu-ți lipsește nimic la festival - de la baruri cu băuturi reci, la secțiunea de food trucks sau activări, însă e bine să te înarmezi cu răbdare, deoarece e posibil să petreci ceva timp la cozi. 

Muzica a dominunat SAGA, semnalul de la telefon ba pică, ba merge, dar ăsta poate fi un lucru bun, deoarece te invită să privești în jur și să admiri cele mai creative și inedite outfit-uri ale celor prezenți.


Melanie C, Skrillex, Delia, Gheboasa, Carla's Dreams, Amuly, Gordo, Nane, au fost doar câteva dintre numele care au urcat pe scele festivalui, iar party-ul continuă și azi cu nume sonore, după cum poți vedea și tu:


PS: Ai grijă că afară este caniculă, așa că este foarte bine să te hidratezi, astfel încât să te bucuri de experiență cât mai multă vreme.

Nu uita să stai cu ochii pe Instagram-ul și Facebook-ul Kiss FM, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la festival.

Ne auzim pe frecvențe sau ne vedem direct la fața locului. Până una alta, îți lăsăm câteva imagini din prima zi, să simți și tu din vibe:








Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.