Kiss Music News

Kiss FM la Neversea 2023 - ziua II în imagini!

O nouă zi la marea petrecere de pe litoral!

Foto: Gabriel Crișan

Neversea, ziua II, a fost o mare reușită și mii de oameni au venit pe plajă pentru a se bucura de prieteni, muzică și toate surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru cei prezenți. 


Studioul Kiss FM este montat fix la intrarea în festival, așa că nu uita să vii să ne saluți, să facem poze împreună și să dansezi pe cele mai fresh ritmuri! 

Suntem aici să-ți facem viața mai frumoasă, să te ținem la curent cu ceea ce vedem în jurul nostru, să-ți aducem cei mai cool invitați și să te luam cu noi la festival, pe frecvențele noastre, indiferent unde ești în lumea asta.




Ți-am povestit deja cum a fost în a doua zi de Neversea, așa că ți-am pregătit o serie de imagini care să-ți arate parte din vibe-ul de aici. 

Așa cum am tot zis, evenimentul de la Marea Neagră este o experiență plină de culoare, prieteni, muzică, dans, iar tu ești invitat să fii liber, să te bucuri de tot ceea ce vezi în jur și de viață.


Despre asta e și vorba până la urmă, despre toate momentele astea care ne rămân la inimă, care creează amintiri și pe care le vom lua cu noi peste ani!

Ne vedem la fața locului, prieteni!

PS: nu uita să ne urmărești pe paginile de Facebook și Instagram să fii la curent cu tot ceea ce facem pe litoral (și nu numai)


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.