Cool Stuff

KISS FM la UNTOLD 2023 - ultima zi de festival a încheiat povestea muzicală în glorie

Timp de patru zile și patru nopți, 420.000 de fani au celebrat cel de-al optulea capitol UNTOLD.

Ultima seară a festivalului UNTOLD a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice, iar fanii acestui gen au avut grijă să se distreze până la primele ore ale dimineții.

A fost o nebunie care va rămâne în sufletul celor prezenți mult timp de acum încolo!

La intrarea în festival a fost amplasat și studioul KISS FM, unde Neacșu, Nico, Soci, OLiX, Dan Fințescu au fost prezenți zi de zi pentru a-ți oferi cele mai fresh informații de la fața locului, pentru a avea grijă de buna ta dispoziție și pentru a-ți trimite pe frecvențe un pic din vibe-ul de festival, mai ales dacă n-ai putut fi prezent la Cluj.

Mai mult, studioul s-a transformat și într-o scenă pentru cei mai fresh DJ, iar duminică i-am avut pe Andrew Maze, Sasha Lopez, Sașu, BIPOLVR și pe Adrian Funk.

Chiar dacă a fost și singura zi în care a plouat bine de tot, oamenii nu s-au speriat, ci au continuat să danseze, plus că party-ul s-a mutat și la interior!




Pentru echipa KISS FM a fost o experiență memorabilă, ne bucurăm că am putut face parte din povestea asta și pentru toate experiențele trăite alături de voi. Abia așteptăm să ne revedem la anul!



PS: Avem o groază de interviuri mișto cu artiști senzație, pe care abia așteptăm să le vezi. Duminică am stat de vorbă cu Fedde Le Grand și Armin van Buuren!

PS2: Suntem aici să-ți facem viața mai frumoasă, așa că urmărește-ne și pe Instagram și Facebook, să fii la curent cu tot ceea ce postăm!


În ultima zi, pe main a urcat prima oară Almud și a încălzit atmosfera pentru cei prezenți, iar apoi, băieții de la VAMA au cântat în fața unui stadion aproape plin. Tudor Chirilă a oferit un show fantastic și mii de oameni au cântat piesele artiștilor la unison!


David Guetta, creatorul stilului FUTURE RAVE și unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, a ținut un show fantastic în fața fanilor săi, veniți din peste 100 de țări pentru a-l vedea live.

El și-a declarat recunoștința pentru momentul pe care-l trăiește pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

„Este incredibil! Am fost aici de la prima ediție, am fost impresionat, dar astăzi trăiesc această frumoasă nebunie alături de voi! UNTOLD a crescut atât de mult. Vă iubesc, vă apreciez și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături în această seară”, a spus Guetta.

Timp de 60 de minute, cei prezenți pe Cluj Arena au ascultat de la producții clasice („Love Is Gone”, „I Got A Feeling”, „Titanium”) până la cele mai noi piese lansate cu proiectul FUTURE RAVE, „Something To Hold On To”, „Lost in The Rhythm””, „Permanence” sau „You Can’t Change Me.”


Artistul de origine americană, FERG, unul dintre artiștii veniți pentru prima dată în România, a făcut super show, chiar dacă afară a plouat torențial.

„Este cel mai mare festival la care am ajuns până acum. România, ești incredibilă! UNTOLD să continui să faci ceea ce știi să faci, am avut multe de învățat în această seara de la voi. Vă mulțumesc!”, a spus FERG, care a coborât în mijlocul fanilor pentru a le mulțumi personal că i-au fost alături.



Olly Alexander de la Years & Years a ajuns pentru prima dată pe la UNTOLD și a salutat publicul în limba română: „Bună seara, Cluj! Vă iubesc și vă mulțumesc!” 

Cu o energie incredibilă, artistul din Marea Britanie și-a invitat fanii să cânte împreună „Take Shelter”, „King”, „Desire”, dar și piesele incluse în cel mai nou album al său, „Night Call”.


Unul dintre DJ care a făcut parte din lineup-ul ultimei zile, Fedde Le Grand, a venit la UNTOLD împreună cu soția sa.

Olandezul a făcut o mărturisire emoționantă: „De fiecare dată când vin la UNTOLD, mă bucur de această conexiune unică. Acest lucru face ca festivalul să fie unul extraordinar.”



Armin a încheiat petrecerea cu 200 de fani pe scenă

Cea de-a opta ediție a festivalului nu ar fi fost una legendară fără unul dintre cei mai iubiți DJ, care a fost aici de la prima ediție în 2015.

Armin a revenit acasă, unde a fost așteptat de zeci de mii de fani care i-au fost alături până la rasăritul soarelui. Timp de 5 ore fanii UNTOLD au avut parte de un set live spectaculos. 


Sam Martin, câștigător al unui premiu Grammy, a fost una dintre surprizele pregătite de DJ pentru fanii festivalului. Artistul de origine americană a interpretat live „My Wild Wild Son”, „Miles Away” și „Mask”. 

El a avut-o invitată și pe artista israeliană Noa Zulu, cea care cântă la didgeridoo, un instrument muzical al cărui sunet este produs de tehnica circulară de respirație. Cluj-Arena a trăit o experiență audio în premieră, o combinație de psy-trance și adidgeridoo. Versiunea în exclusivitate pentru succesul „The Tribe” a fost un alt dar oferit de Armin van Buuren și invitata sa Noa Zulu.

Mai mult, peste 200 de fani ai DJ-ului olandez au avut privilegiul de a se afla pe mainstage-ul UNTOLD, pe tot parcursul set-ului. A fost emoție, bucurie și dans în extaz de la prima și până la ultima măsură. 



Ne vedem la UNTOLD 2024, iar dacă deja știi că vei fi la Cluj și anul viitor, nu uita să te înregistrezi aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.