Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 18 august - Ziua Poeziei Proaste, Steve Ant și Liviu Teodorescu

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea din această dimineață a început din nou cu muzică de trezit și energizat spiritele, dar și cu multe mesaje de la ascultători și un banc bun de la Oprișan. 

S-a ascultat Scooter, bineînțeles, dar și Vaya Con Dios, cerută de Corina. 


Apoi, Ciprian a ținut să-i anunțe pe ascultători că s-a lansat eMAG Dermato Shop.

„Sper că v-ați luat zile de vacanță câte în lună și-n stele. Am o veste care merge la fix cu ele. Bine, și dacă s-au dus zilele de concediu, nu-i bai că vestea bună rămâne. S-a lansat eMAG Dermato Shop, unde găsești toate produsele pentru rutinele de îngrijire ale familiei tale”, a spus Dinu.

De asemenea, el a mai anunțat și concursul de pe pagina de Facebook Kiss Fm x eMAG Dermato Shop. 

„Ce trebuie să faci? Intră în eMAG Dermato Shop, alege un produs, postează link-ul în comentarii la postarea dedicată alături de un text în care să ne spui de ce-l iubești. Dacă ne convingi, te premiem cu un voucher în valoare de 500 lei de la eMAG să-ți alegi dermato-cosmetice recomandate de specialiști, iubite de tine și ai tăi. Și ascultă Kiss FM să afli dacă ai câștigat. Simplu, frumos și sănătos!”, a anunțat Dinu.

Semnificațiile zilei 

Tot Ciprian a dat citire și semnificațiilor zilei de 18 august. Așa am aflat că astăzi este Ziua Cuplurilor și Întâmplărilor Fericite, Ziua Fajita, dar și Ziua Poeziei Proaste. Drept urmare, kissomanii au cerut ascultătorilor să le trimită înregistrări cu ei recitând fragmente de poezie proastă. 

„Dimineața pe răcoare
Cipică și Oprișan
Au pus-o de-un chiolhan
Cu carne de la borcan”

A fost una dintre poeziile recitate de ascultători și trimise kissomanilor. 

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „D”. Oana din Craiova a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate 9 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro.

Invitații emisiunii: Steve Ant și Liviu Teodorescu

Steve Ant și Liviu Teodorescu au venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta în premieră noua lor piesă „Mi Loca”. 


După momentul live, ei au rămas la povești cu cei 3 kissomani. 

Liviu a povestit cum a ajuns la această colaborare: 

„Eram la Boier Bibescu la studio și el mi-a spus că are piesa asta de 2 ani în calculator și nu a lansat-o până acum. Nu am găsit momentul, nu am găsit colaborarea. Am auzit-o și am tras instant. Eu nu știu o boabă de spaniolă, am aflat ulterior ce am cântat. Soția mea știe spaniolă și ea mi-a spus că se înțelege ce am cântat”, a spus Liviu.   

Steve Ant a spus și el că se află în România de 3 ani și că aici a învățat limba română. 

„M-am mutat aici când a început Covidul. Am fost norocos că nu știam niciun grec aici, în România, și am învățat repede limba, pentru că stăteam tot timpul cu românii”, a povestit el. 


Steve a mai spus că nu a fost greu să ne învețe limba, având în vedere că avem 5500 de cuvinte împrumutate din greacă, că se simte foarte bine în țara noastră și că prima lui colaborare muzicală a avut-o cu Bogdan de la Ploiești. 

De asemenea, cei doi au dezvăluit că piesa lor e deja hit în Grecia și e pe locul 10 în topul YouTube din Atena. 

Kissomanii au vrut să-și încerce norocul cu Steve Ant și l-au provocat să cânte în greacă o câteva melodii românești pe care ei să le ghicească. Ciprian Dinu a reușit să ghicească doar una dintre cele două melodii cântate de Steve, iar mai jos poți să asculți întregul moment, de la minutul 01:12:00.

DesKiss Dimineața - invitați Steve Ant & Liviu Teodorescu - 18 august 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:35

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.