Kiss Music News

North West cântă în primul clip pe care l-a scos alături de tatăl ei, Kanye West

North West s-a lansat în muzică.

Kanye West, rapper-ul care și-a schimbat numele legal în Ye, se pregătește să lanseze un album nou, „Vultures”, alături de Ty Dolla $ign.

Artistul a fost mereu controversat, dar în 2022, comentariile sale antisemite, rasiste, dar și cele deloc sensibile la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian, l-au scos din grațiile Marelui Internet și l-au transformat în persona non grata.

Între timp, el plănuiește să revină la muzică și deja a făcut câteva party-uri de „ascultare” ale noului său material muzical, unde fiica lui, North West, nu doar că a fost prezentă, dar și-a făcut și debutul în showbiz.

Bine, nu e niciun secret că fetița de 10 ani vrea să meargă pe urmele tatălui ei, doar că acum lucrurile s-au legat, iar primul clip a fost lansat.

„Talking / Once Again” este piesa unde Norh cântă versurile (devenite virale): „I love it here / We gonna take over the year for another year,” she raps in the now-viral verse. “It’s your bestie, Miss, Miss Westie / Don’t tryna test me / It’s gonna get messy / It’s gonna get messy / Just, just bless me, bless me / It’s your bestie, Miss, Miss Westie / Just tryna bless me.”


Copila apare alături de tatăl ei, în timp ce, în a doua jumătate a video-ului, Ty apare cântând alături de fiica lui, Jailynn Crystal.

Melodia are deja aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube și prevede un comeback al artistului - tu ce părere ai?


În plan personal, Kim și Ye și-au finalizat divorțul în noiembrie 2022 și deși au urmat luni bune de certuri și discuții, acum pare că au revenit la relații mai bune, și chiar au fost văzuți împreună la un restaurant din Los Angeles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.