Cool Stuff

Dr. Dre a suferit trei AVC-uri la început de 2021: „Apreciez că sunt în viață”

Dr. Dre se bucură de fiecare zi pe care o trăiește.

Într-un interviu pe care l-a acordat lui James Corden, în cadrul podcast-ului „This Life of Mine”, artistul a povestit cum a ajuns la spital, în ianuarie 2021. 

El a fost internat pentru anevrism cerebral, timp în care a făcut și trei AVC-uri (accidente vasculare): „Este ceva ce se întâmplă, pe care nu poți controla.”

Dre a povestit și ziua în care un prieten de-ai fiului său l-a dus la spital: „M-am ridicat, mi-am văzut de zi și am crezut că pot să mă întind, să dorm puțin. Nu a fost cazul și am ajuns la urgențe. Imediat după, am leșinat și apoi îmi reveneam și-mi pierdeam conștiința din nou, așa că am ajuns la terapie intensivă. Am stat acolo două săptămâni, timp în care toți doctorii îmi vorbeau despre cât de norocos sunt.”


Artistul a povestit și cum medicii nu i-au putut oferi un răspuns, atunci când a fost întrebat ce ar fi putut face să prevină acest incident.

„N-aveam idee că am tensiune mare sau ceva de genul. Ridic greutăți, alerg, fac tot ceea ce pot să mă țin sănătos. Dar e vorba despre tensiunea ridicată la oamenii de culoare. Pur și simplu. Medicii o numesc - ucigașul tăcut. Pur și simplu nu ai idee.”

În urma experienței trăite, Dre mărturisește că apreciază și mai mult viața.

„E o nebunie, mai ales că am aflat că nu am avut control asupra sănătății mele. E ceva ce se poate întâmpla din senin”, a adăugat el.

La un an distanță după ce a stat în spital, el a revenit pe scenă, la Super Bowl, alături de Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem, Kendrick Lamar și 50 Cent.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.