Cool Stuff

Johnny Depp este acuzat, din nou, de comportament agresiv. Cum se apără actorul

Johnny Depp este din nou ținta unor acuzații.

Într-un interviu pe care l-a acordat podcast-ului „Powerful Truth Angels”, actrița Lola Glaudini a mărturisit că vedeta a abuzat-o verbal pe platourile de filmare ale producției „Blow”, în 2001.

Acuzațiile Lolei au reieșit la suprafață pe Marele Internet - a descris altercația cu Depp și a spus că el a certat-o pentru că a râs la una dintre scenele lui. 

Glaudini avea rolul unui personaj secundar și a vorbit despre cum regizorul peliculei, Ted Demme, a instruit-o să „izbucnească în râs” la una dintre replicile lui Johnny.


Lola a făcut așa cum i s-a spus, dar la finalul scenei, după cum descrie, Depp a venit la ea cu un deget în aer, în timp ce i-a spus: „Cine dracu' crezi că ești? Cine dracu' crezi că ești? Taci naibii din gură! Sunt aici, încerc să-mi spun naibii replicile, iar tu mă perturbi! Ești o idioată! Oh, acum nu mai e amuzant, nu? Acum poți să taci din gură, nu? Acum poți să taci naibii din gură, nu? Așa cum taci acum, așa vreau să rămâi!”

Ea a continuat prin a povesti că era prima zi pe platourile de filmare pentru ea, și că nu-l cunoscuse personal pe actor. „Era primul meu film de studio, făcusem doar filme indie până atunci. Și uite-l pe starul pe care l-am idolatrizat și de care eram mega entuziasmată, cum urlă în fața mea. Singurul lucru care-mi trecea prin minte și la care puteam să mă gândesc era să nu plâng!”

Reprezentanții lui Depp au comentat declarațiile actriței și au spus: „Johnny prioritizează întotdeauna relațiile profesionale de pe platourile de filmare, iar cele amintite de ea diferă foarte tare de celelalte amintiri ale altor membri care erau prezenți la filmări, la acea vreme.” 

Ei au adus în discuție și pe un membru al echipei de atunci, Sam Sarkar, care a spus celor de la Variety: „Am lucrat la film la departamentul de sunet și ascultam mereu ce zice Johnny pentru a vedea dacă există claritate la sunet, atât la repetiții, cât și când filma o scenă. Nu am auzit nimic din toate astea, mai ales că ar fi fost un eveniment remarcabil.”


Glaudini a povestit și despre cum Depp a abordat-o la final de zi, și i-a spus: „Știi, mai devreme eram în capul meu, încă în personaj. Trebuie să fac accentul ăsta de Boston și îmi joacă feste. Sunt puțin tensionat. Așa că voiam să mă asigur că suntem bine, da?”

Ea a zis că s-a comportat „cool”, deoarece a crezut că astea erau așteptările de la ea: „M-am uitat la el și i-am zis, „nu știu despre ce vorbești.” Normal, despre ce vorbești? Suntem foarte cool.”

Nici regizorul Demme, care a murit în 2002, nu și-a cerut scuze de la ea, în timp ce restul echipei, după cum subliniază, s-au comportat cu ea „ciudat și nimeni nu i-a mai vorbit.”

În ceea ce-l privește pe Johnny, nu este la prima acuzație de genul, iar surse din industrie susțin că are un comportament haotic și lipsit de profesionalism și respect pe platourile de filmare.

Spre exemplu, a fost dat în judecată în 2018 pentru că a lovit cu pumnul un membru al echipei, pe platourile de la „City of Lies”, deoarece era beat. Cei doi au ajuns la o înțelegere în 2022.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.