Kiss Music News

Shakira a lansat un nou album și povestește cum se simte, în sfârșit, „liberă”, după despărțirea de Gerard Piqué

Shakira se simte excelent.

Artista (47 de ani) a fost invitată în cadrul emisiunii „Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, unde a povestit despre cum se simte „liberă” și pregătită să lucreze din nou. De fapt, abia ce și-a lansat noul ei album, „Las Mujeres Ya No Lloran.” 


Este primul ei material muzical, după o pauză de șapte ani, venit după ce a divorțat de Piqué (în 2022), după 11 ani petrecuți împreună. Ei au împreună doi fii, Milan, 11 ani, și Sasha, 9 ani.


„Am mai lansat piese, dar mi-a fost foarte greu să lucrez la un album. Nu am avut timpul necesar pentru asta. Era vorba de factorul-soț. Acum nu mai am soț. Da, soțul mă trăgea înapoi. Acum sunt liberă. Acum chiar pot munci”, a zis ea.

Numele albumului ei înseamnă „Femeile nu mai plâng” și, așa cum i-a zis lui Fallon: „Acum e rândul bărbaților.” 

„Prea multă vreme am fost trimise să plângem cu un scenariu în mâini, fără sfârșit, doar pentru că suntem femei. Trebuie să ne ținem mereu durerea pentru noi, atât în fața copiilor, cât și în societate. Trebuie să ne vindecăm într-o anumită formă. Și nu cred că nimeni e în stare să ne spună nouă cum să ne vindecăm. Nimeni nu ar trebui să-i spună unei lupoaice cum să-și lingă rănile”, a adăugat Shakira.

Albumul conține 16 piese, iar artista a precizat: „Eram crudă. Aveam de-a face cu multe lucruri și de multe ori m-am simțit cu un cuțit în dinți. Îmi strângeam bucăți din mine de pe podea și încercam să mă pun la loc. Muzica a fost lipiciul de care aveam nevoie. Am transformat durerea, furia și frustrarea în creativitate, productivitate, putere și reziliență.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.