DesKiss Dimineața

de la 07:00 la 10:00
De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

DesKiss Dimineața” te invită să-ți începi ziua zâmbind. Matinalul vine cu umor și un conținut original, de încredere, senin, de-a lungul unui program conceput și prezentat de oameni de media cu mare experiență, care vor să acopere nevoia esențială și zilnică a ta de muzică, informație, distracție și distragere de la o realitate grăbită și stresantă.  

Experimentatul om de radio Ciprian Dinu s-a alăturat echipei KISS FM, după ce, printre altele, a lucrat la Europa FM, ca director de creaţie şi director de programe, iar mai recent, a fost realizator la Magic FM.

„Vreau să distrez oamenii prin varietatea subiectelor și informațiilor aduse! Dacă în fiecare dimineață cel puțin un om, dar știu că vor fi foarte mulți, își începe ziua cu un zâmbet, eu mă consider fericit!”, declară Ciprian Dinu. 

Partenerul lui Ciprian Dinu la „DesKiss Dimineața” este Cătălin Oprișan, cu o lungă experiență în presă și un apreciat jurnalist de sport și televiziune.

Nu credeam că mă mai topește ceva la vârsta asta. Dar când vezi „vă ascultăm din Anglia”, „am plecat la drum din Barcelona cu voi” sau auzi „Oprișene, ajută-mă!”, te faci tare precum fularul”, spune Cătălin Oprișan despre transformarea sa în om de radio.

De altfel, Oprișan a povestit mai multe despre cum e să facă matinalul KISS FM în interviul de aici.

Corina Băcanu s-a alăturat echipei DesKiss Dimineața un pic mai târziu, dar acum ea face parte din acest trio care dimineață de dimineață se ocupă de matinalul radioului numărul 1 din România. Corina este în primul rând percepută ca om de comunicare și influencer, o prezență efervescentă în Social Media, dar și ca un om cu o experiență mare în industria publicității. 

„Nu există nimic mai flatant profesional decât să fii invitat să faci parte din echipa celui mai ascultat radio din România. Când numărul 1 îți face o ofertă, te bagi. Chit că în fiecare dimineață te trezești atunci când te culcai în fiecare noapte”, mai spune Corina

Și ea a povestit mai multe despre transformarea în om de radio în interviul de aici.

Sună bine? Ascultă DesKiss Dimineața de luni până vineri să te convingi că așa e.