Razi cu Rusu si Andrei

Edy Chereji - „David Guetta și Martin Garrix vor fi și anul acesta la Untold”

Anul acesta, festivalul UNTOLD își redeschide porțile, în perioada 9-12 septembr

Anul acesta, festivalul UNTOLD își redeschide porțile, în perioada 9-12 septembrie. Timp de 4 zile și 4 nopți, Clujul se va transforma din nou în tărâmul magic al distracției. Iar Edy Chereji ne-a confirmat în această dimineață veștile bune, dezvăluindu-ne care sunt condițiile de participare la ediția Untold 2021.

La ora actuală, Guvernul României ne permite să facem evenimentul, fără a avea o limită de capacitate. Singura limită e cea a locației. Însă doar pentru cei vaccinați. Dar cred că în viitor, în funcție de modul în care va evolua campania de vaccinare, se va adăuga și dreptul de participare al celor care se testează sau au anticorpi. În plus, de la 1 iulie va intra certificatul verde COVID-19, care are aceleași trei măsuri. Dacă încă nu v-ați vaccinat, UNTOLD-ul poate fi un motiv pentru care a-ți putea să faceți asta.

Cei care nu aveți bilete, vă înscrieți pe untold.com și joi se vor pune în vânzare primele bilete. Și nu uitați și de cazare!”, a spus Edy Chereji.

Cât despre line-up, până acum știm doar că o parte dintre artiștii confirmați anul trecut, vor fi prezenți pe scena Untold și anul acesta.

Avem artiști care sunt de anul trecut confirmați și care vor reveni și în acest an. David Guetta și Martin Garrix erau și în 2020 și vor fi și anul acesta”, a spus Edy Chereji.

În schimb, pentru festivalul Neversea, încă se caută soluții, așa că deocamdată organizatorii nu pot face niciun anunț official: „Încercăm să găsim o soluție și pentru NEVERSEA, pentru că am promis că vom face tot ce se poate ca să avem și NEVERSEA. Tocmai de aceea l-am și mutat din iulie. În schimb, plaja Neversea se pregătește deja, pe 19 iunie îi vom face inaugurarea”.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Edy Chereji, de la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.