Cool Stuff

Ryan Reynolds, confundat cu Ben Affleck: „M-au întrebat cum merge cu J.Lo”. Cum a reacționat actorul?

Știe cineva cum arată de fapt Ryan Reynolds?

Ca și cum nu era de ajuns că este confundat cu Ryan Gosling din cauza numelui, Ryan Reynolds are o nouă problemă. Actorul a dezvăluit că de curând a fost confundat cu Ben Affleck.

Totul s-a întâmplat la o pizzerie din New York, unde spune el, merge chiar regulat. Cu toate acestea, angajații continuă să-l confunde cu starul din „Gone Girl”. Așa s-a întâmplat și acum, numai că de data asta au vrut să afle și detalii despre relația cu Jennifer Lopez.

„Ei cred că sunt Ben Affleck și niciodată nu i-am corectat. Am considerat că n-ar fi mers bine dacă le-aș fi spus că nu sunt. Așa că m-am purtat normal”, a dezvăluit actorul în cadrul unui podcast, continuând: „Ei chiar cred că sunt Ben Affleck și mă întreabă cum mă înțeleg cu J.Lo, iar eu le răspund: „Grozav, mulțumesc”. Îmi iau pizza la pachet și plec”, a mai spus el.


Ryan Reynolds, dar și soția sa, Blake Lively, sunt cunoscuți pentru simțul umorului și pentru felul în care fac mișto unul de altul pe Instagram. De exemplu, după ce actorul a anunțat că își dorește să ia o pauză de la carieră, Blake Lilvely a destins imediat atmosfera cu un comentariu amuzant. „Michael Caine a făcut asta primul”, a scris aceasta.


Nu știm dacă acesta este secretul unei căsnicii fericite, dar cu siguranță pentru ei merge perfect. În luna august a acestui an, au sărbatorit 10 ani de la prima lor întâlnire, au împreună trei fiice superbe și continuă să se susțină reciproc, în stilul lor caracteristic.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.