Kiss Music News

Love is in the air! Cine este Maxx Morando, noul iubit al lui Miley Cyrus?

Miley Cyrus iubește din nou și nu se ferește să arate asta!

După o perioadă în care viața ei sentimentală a fost zi de zi în lumina reflectoarelor, Miley Cyrus a făcut un pas în spate. După divorț și după despărțirea de Cody Simpson au mai apărut speculații în legătură cu partenerii ei, dar până acum, acestea nu s-au confirmat.

Primele zvonuri conform cărora Miley Cyrus ar forma un cuplu cu Maxx Morando au apărut în luna iulie a anului trecut, când cei doi au fost văzuți împreună în Nashville, Tennessee. Câteva luni mai târziu, ei au participat împreună și la un show-ul Gucci, semn că relația începea să devină serioasă.


Iar acum a venit și confirmarea! Recent, Miley Cyrus și Max Morando au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau și se îmbrățișau, pe balconul camerei de hotel în care a fost cazată artista, în Miami.

Cine este Maxx Morando, noul iubit al lui Miley Cyrus?

Maxx Morando nu este deloc străin de lumea entertainmentului și se numărăr printre „copiii vedetă” de la Hollywood. El este de asemenea muzician, începându-și cariera la doar opt ani.

„Cânt la tobe de când aveam opt ani și am urmat cursurile Școlii de Rock din Hollywood. Artiștii care mă influențează cel mai mult sunt Phil Collins, Keith Moon și Jack Bevan”, spunea el într-un interviu acordat publicației Modern Drummer în 2016.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a făcut parte din formația The Regrettes, iar în momentul de față este toboșar în trupa Liily. Anul trecut, Maxx și colegii săi au lansat primul album al formației, intitulat TV or Not TV.

Pe lângă cariera muzicală, el este pasionat și de modă, fiind responsabil și pentru unul dintre look-urile purtate de Miley Cyrus în urmă cu ceva vreme. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.