Kiss Music News

Kanye West și-a filmat viața timp de 21 de ani. Primul teaser-trailer al documentarului care va fi difuzat pe Netflix este aici

Kanye West și-a filmat viața timp de 21 de ani, iar acum le pregătește fanilor un documentar în care-și spune povestea - „Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy.”

Filmul va avea premiera pe 16 februarie pe Netflix și va fi format din trei părți.

Regia documentarului aparține duo-ului format din Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah, iar povestea acestuia urmează evoluția artistului de la tânărul talentat și cu mult potențial la starul care este în prezent.


Așa cum l-au descris cei de la Netflix, atunci când lansarea acestuia a fost anunțată în septembrie 2021, filmul prezintă „un portret intim și revelator despre Kanye, care va prezenta atât zilele lui de formare și cele în care încearcă să devină cunoscut, cât și cele din prezent, când numele lui a devenit un brand global.”

Prima parte, intitulată „Act 1 (Vision)” va fi lansată în cadrul Festivalului de Film Sundace. „Kanye West în trei acte. Povestea care depășește muzica celebră, o documentare empatică și intimă care prezintă filmări nemaivăzute, filmate de-a lungul a 21 de ani, din viața unei personalități captivante”, au notat organizatorii festivalului.


Vei avea ocazia să-l vezi pe Ye în adolescență, cât și în momentele cheie ale carierei lui. Documentarul va explora și multele fațete ale personalității sale, cum ar fi simpatia purtată lui Donald Trump, propria sa campanie prezidențială din 2020, cât și moartea mamei sale, Donda West.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.