Kiss Music News

Kanye West, anchetat după ce a bătut un fan. Un martor a filmat tot!

Lucrurile merg din rău în mai rău pentru Kanye West.

Fix când părea că viața lui Kanye începe să meargă într-o direcție bună, lucrurile au luat o altă întorsătură. Rapper-ul și-a lansat recent albumul, s-a mutat în casă nouă, are o altă iubită, dar este și anchetat pentru agresiune.

Totul s-a întâmplat în Los Angeles, în fața clubului Soho Warehouse. Într-un videoclip primit de publicat de tmz.com se observă cum artistul încearcă să plece de la locul faptei, în timp ce bărbatul lovit stă întins pe jos.

„Pleacă de lângă mine” îi spune Kanye unei femei care merge după el. „Sunt familia ta”, îi răspunde aceasta. Potrivit sursei, femeia ar fi verișoara artistului.


Un martor a povestit că scenele filmate au avut loc la doar câteva secunde după ce Kanye West l-a lovit de două ori pe bărbat – în față și în gât. Acesta s-ar fi lovit destul de tare la cap când a căzut la pământ.

Kanye West i-ar fi rugat pe cei aflați în fața clubului să îl lase în pace și să nu-i facă poze. Dar în momentul în care unul dintre ei i-a spus că este în regulă, că toți trec prin situații dificile, Kanye și-a ieșit din minți și l-a lovit.

Între timp, într-o postare pe rețelele de socializare, distribuită joi, în jurul orei 1 noaptea, de Evan Ross, rapperul apare petrecât alături de iubita sa Julia Fox, Madonna, Antonio Brown, Floyd Mayweather și alții într-o cameră privată a celebrității Delilah.

„Toți au luat cina într-o sală privată. Au venit separat, dar au ajuns să ia cina împreună. Kanye și Julia nu s-au dezlipit unul de celălat”, a povestit o sursă pentru People.

Din păcate, nu este singurul incident de acest tip în care a fost implicat. În, după un conflict cu un fotograf, el a fost condamnat să urmeze un curs de „control al furiei”, dar care nu pare să fi dat rezultate. El riscă acum să petreacă până la şase luni după gratii. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.