Keanu Reeves a dezvăluit care este cântecul pe care l-ar asculta pe repeat toată viața

De asemenea, el a mai spus și care este filmul său preferat, cel mai bun sandviș și mirosul favorit.

Share

Keanu Reeves a fost invitat la emisiunea lui Stephen Colbert și, pentru că prezentatorul a simțit nevoia să-l cunoască mai bine pe actor, acesta a trebuit să răspundă la un chestionar format din 15 întrebări care „penetrează sufletul”, după cum le-a catalogat Stephen Colbert.  

Citește și: Say what?! Keanu Reeves și Winona Ryder sunt căsătoriți de aproape 30 de ani?

Una dintre întrebări a fost despre cântecul preferat al lui Keanu, el a fost rugat să aleagă o piesă pe care ar asculta-o pentru tot restul vieții pe repeat.

Actorul a ales „Love Will Tear Us Apart”, piesa Joy Division care a fost lansată la o lună după moartea solistului Ian Curtis, în 1980.


De asemenea, Reeves a mai trebuit să dezvăluie care este filmul preferat și a răspuns că este „Roller Ball” (1975), cu James Caan în rolul principal.


Sandvișul prăjit cu unt de arahide și miere este, în opinia lui, cel mai bun din lume, iar mirosul favorit este cel al motocicletei sale 1974 Norton Commando, când i se încălzește motorul. 

Iată toate răspunsurile lui Keanu Reeves la chestionarul lui Stephen Colbert: 


În altă ordine de idei, Reeves este în negocieri pentru a apărea într-un serial regizat de Martin Scorsese, o adaptare după romanul „The Devil In The White City”. Acesta ar fi pentru Reeves primul său rol într-un serial american.

Citește și: Keanu Reeves se căsătorește cu Alexandra Grant. Cum a cerut-o în căsătorie actorul pe iubita sa?

Între timp, a fost anunțat că „John Wick: Chapter 4” va fi lansat în cinematografe pe 24 martie, 2023. Inițial, el trebuia să apară anul acesta, pe 27 mai.


Share