Cool Stuff

Dakota Johnson va juca într-un film cu supereroi din universul Spider-Man

Ea o va întruchipa pe celebra Madame Web.

Actrița Dakota Johnson va face pasul spre filmele cu supereroi și o va interpreta pe Madame Web într-un film din cadrul Sony Universe of Marvel Characters (care e diferit de Universul Marvel), din care mai fac parte și Venom și Morbius

Madame Web este un personaj care a apărut relativ recent în benzile desenate cu Spider-Man și este un mutant cu puteri de clarvăzătoare, care poate prezice viitorul. Este un aliat al lui Spider-Man, dar și un mentor pentru Spider-Woman. Ea apare ca fiind o bătrână oarbă, paralizată și conectată la aparate care o țin în viață printr-o multitudine de cabluri, ca o pânză de păianjen. De asemenea, prin puterile ei, ea este conectată și la Multivers - da, la cel care apare în „Spider-Man: No Way Home”. 

Matt Sazama și Burk Sharpless, cei care au scris și scenariul pentru Morbius, se vor ocupa și de acest film.

La un moment dat, în benzile desenate, Madame Web își transferă puterile Juliei Carpenter, care devine a doua Madame Web și mai târziu se transformă în Spider-Woman.

E posibil ca filmul cu Dakota Johnson să se bazeze pe acest personaj, care este mult mai activ și ofertant, spre deosebire de bătrâna conectată la aparate.    

Fanii speculează și că prin acest film s-ar putea face legătura dintre filmele Sony cu antieroi din universul Spider-Man (Venom, Morbius) și cele cu Omul Păianjen din universul Marvel. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.