Kiss Time Out

Serialul „Servitorul Poporului”, cu Volodimir Zelenski în rolul principal, se vede pe Netflix

La cererea publicului.

Servitorul Poporului”, serialul de comedie în care Volodimir Zelenski a jucat rolul pe care-l are acum, cel de președinte al Ucrainei, va fi difuzat din nou pe Netflix în Statele Unite

Serialul a avut premiera în 2015 și s-a întins pe 3 sezoane, sfârșindu-se cu Zelenski candidând la pentru președinția Ucrainei în viața reală, în 2019.

În serial Zelenski interpreta rolul unui profesor de istorie naiv, dar cinstit, care devine în mod surprinzător președinte după ce un elev îi publică pe internet un discurs anticorupție care se viralizează.

Netflix a anunțat că „Servitorul Poporului” revine pe platforma de streaming în State, pentru că au existat multe cereri în acest sens. 

Așadar, cu ajutorul unui VPN, și românii pot să vadă direct pe Netflix serialul cu Volodimir Zelenski în rolul președintelui Ucrainei. Acesta este disponibil începând cu 16 martie.  

„Servitorul Poporului” ar urma să fie difuzat și pe Pro Tv, dar încă nu a fost anunțată o dată oficială pentru acest lucru. 

UPDATE: Serialul „Servitorul Poporului” este disponibil și pe Netflix România dacă îți setezi profilul pe limba engleză.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.