Cool Stuff

Richard Williams, tatăl tenismenelor Venus și Serena, rupe tăcerea cu privire la incidentul de la premiile Oscar 2022: „Nu acceptăm pe nimeni să lovească pe altcineva”

Cu 20 de minute înainte să ia Oscarul pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru filmul „King Richard”, Will Smith a urcat pe scenă și l-a plesnit puternic pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția actorului, Jada.

Will l-a jucat pe tatăl tenismenelor Venus și Serena Williams, recunoscut pentru atitudinea dură prin care le-a antrenat pe fetele sale să devină campioane.

Poate nu și-a ieșit din rol, poate a fost o simplă regie pentru marketing, cert este că incidentul a avut loc, iar acum Richard a dat o declarație cu privire la asta.


Prin intermediul fiului său Chavoita LeSane, bărbatul a declarat celor de la NBC News: „Nu știm toate detaliile despre ceea ce s-a întâmplat, dar acceptăm ca nimeni să lovească pe altcineva, mai puțin în cazul în care este legitimă apărare.”

LeSane a declarat că tatăl său a fost șocat când l-a văzut pe Will plesnindu-l pe Rock. Chavoita este și purtătorul de cuvânt al bărbatului de 80 de ani, după ce acesta a suferit un AVC; el a refuzat să comenteze speech-ul lui Smith după ce a luat Oscarul.


În schimb, Sabrina, fiica cea mai mare a lui Richard, l-a criticat puternic pe actor: „Dacă nu-i iau premiul înapoi, ar trebui să-i interzică să mai vină vreodată în cadrul evenimentului, deoarece este ridicol ceea ce s-a întâmplat. Nu am niciun pic de empatie pentru el, deoarece s-a comportat iresponsabil.”

Ea a mai sugerat ca actorul să caute ajutor specializat și a criticat faptul că a putut să facă un astfel de gest, fără să primească nicio pedeapsă.

Azi Will și-a cerut scuze public față de Chris, dar în continuare pare incredibil cum a reușit să facă un astfel de gest, într-o seară în care ar fi trebuit să se bucure de premiul meritat.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.