Cool Stuff

Mama lui Chris Rock a vorbit pentru prima oară despre momentul în care fiul ei a fost lovit de Will Smith la Oscar-uri

Rosalie „Rose” Rock a vorbit pentru prima oară cu presa despre incidentul violent în care a fost implicat fiul ei, în cadrul premiilor Oscar 2022.

În cadrul event-ului, comediantul a făcut o glumiță despre look-ul Jadei Pinkett Smith (care suferă de alopecie), iar Will Smith a urcat pe scenă, unde l-a lovit public.

Mama lui Rock, într-un interviu recent, a povestit cum ea s-a uitat la ceremonie din propria casă și despre cum a crezut că întreaga faza este o glumă, asta până când l-a auzit pe Will cum striga la fiul ei obscenități, odată revenit în scaun. „Când l-a plesnit pe Chris, ne-a plesnit pe toți”, a spus ea, nu fără să adauge că „m-a plesnit cu adevărat pe mine.”

Rose, de profesie speaker motivațional, a continuat: „Ai reacționat la soția ta care și-a dat ochii peste cap și te-ai dus să-i faci ziua, deoarece era năucită de râs când s-a întâmplat.”


Ea a povestit cum fiul ei era încântat să prezinte premiul pentru cel mai bun documentar, dar întreg momentul a fost ruinat de actor. Questlove a câștigat Oscarul, iar bucuria lui a fost umbrită de cele întâmplate pe scenă, cu câteva minute înainte. „Nimeni nu i-a auzit speech-ul. Nimeni nu a putut să fie prezent, deoarece toată lumea se întreba ce s-a întâmplat.”

După întreaga fază, Rose a spus că l-a sunat pe Chris pentru a-i transmite că este mândră de el pentru modul în care a reacționat. În urma acestui incident, Will și-a cerut oficial scuze, iar Academia i-a interzis actorului să mai participe la evenimentele sale, timp de 10 ani.


Rose a încheiat prin a sublinia cât de dezamăgită este de Will pentru că nu și-a cerut scuze personal: „Mă simt foarte prost pentru că el nu și-a cerut scuze niciodată. Adică, oamenii lui au scris ceva în care spune că-și cere scuze lui Chris, dar o treabă de genul ăsta este personală, trebuie să încerci să contactezi acel om.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.