Kiss Music News

WRS, reprezentantul României în finala Eurovision, a fost lansat de KISS FM

Între WRS și KISS FM s-a dezvoltat de-a lungul timpului o frumoasă relație de prietenie. KISS FM este și primul post de radio care l-a difuzat pe WRS!

Încă de la debutul său în muzică, KISS FM a fost alături de WRS. Artistul, care a reușit performanța de a reprezenta România în finala Eurovision 2022, și-a lansat single-urile „Amore”, „Tsunami” și „Dalia” la „Kiss Kiss in THE MIX”. 


Acesta este și motivul pentru care WRS a ajuns să-i considere pe DJ-ii OliX și Dj Yaang drept „nașii săi”, lucru pe care-l spune în intervenția de mai jos la minutul 02:12.


„Deja mă simt de-al casei și mă bucură, sunteți nașii mei, practic!”, i-a mărturisit WRS lui Dj Yaang, înainte de a-și prezenta noul single de la începutul anului, „Dalia”.  




De asemenea, tot la „Kiss Kiss in THE MIX” a dat și primul interviu ca artist solo. Se întâmpla în septembrie 2021, iar atunci WRS recunoștea că i-a purtat noroc că a lansat „Amore” la KISS FM.  






Să ne amintim și de prima sa apariție la KISS FM, în urmă cu 10 luni, când WRS a avut o interpretare live incredibilă a piesei „Amore”






În martie anul acesta, WRS a fost desemnat reprezentantul României la Eurovision 2022. El a intrat în concurs în cea de-a doua semifinală joi, pe 12 mai, cu piesa „Llamame”, și a reușit performanța de a se califica în finala Eurovision. 


Mesajul piesei este unul simplu: să te accepți pe tine așa cum ești, indiferent ce spun alții. Înainte de semifinale, WRS ne-a povestit că prin acest concurs el vrea să-și demonstreze până unde poate să meargă la nivel vocal și creativ. 


De fapt, WRS a venit și cu „Llamame” la „Kiss Kiss in The Mix”, la începutul anului, când a povestit în premieră despre pregătirea pentru Eurovision și despre piesa cu care acum a ajuns în finală.


La momentul acela, el nu câștigase nici măcar competiția națională. Încă o dată, el a spus că DJ-ii Kiss sunt nașii lui și că i-au purtat mult noroc.  






După intrare în finala Eurovision, WRS a declarat: 

„În primul rând, trebuie să le mulțumesc tuturor românilor din toate colțurile lumii. Pentru că noi, românii, suntem atât de mulți în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania. Când am venit la Torino, am întâlnit o comunitate mare de români. Am simțit susținerea lor și am simțit că le este dor de casă atât de tare și am realizat că nu este doar despre mine pe scenă, ci eu unesc toți acești oameni din toată lumea când se uită la mine și mă votează. Am fost într-o școală de dans pentru copii din România care dansează dansuri populare și am plâns atât de tare, pentru că am văzut acei oameni care și-au părăsit casa […] și încă dansează dansuri tadiționale. […] Chiar cred că puterea muzicii nu are granițe și cred că muzica are puterea să unească oamenii.”



Sperăm să-i purtăm noroc și în finală, unde WRS sigur o să facă o figură frumoasă!


Finala Eurovision 2022 va fi difuzată sâmbătă, pe 14 mai, pe TVR1 și TVRi, începând cu ora 22:00


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.