Cool Stuff

Actorul Ben Stiller a călătorit în Ucraina pentru a se întâlni cu Zelenski: „Ești eroul meu!”

Încă un actor american celebru se alătură vedetelor care deja și-au arătat susținerea pentru poporul ucrainean în războiul cu Rusia.

Actorul Ben Stiller se află în Ucraina într-o vizită în calitate de ambasador al bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR). 

Aflat aici, el n-a ratat ocazia de a se întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru a-i spune că admiră lupta eroică pe care a depus-o împotriva Rusiei: 

„Ești eroul meu! Ai renunțat la cariera de actor pentru asta”, i-a spus Ben Stiller lui Zelenski.

Ben Stiller a fost la să vadă cu ochii săi atrocitățile de la Irpin și Makarov și a declarat că este greu să înțelegi ce se întâmplă în Ucraina cu adevărat și că scenele de la fața locului sunt de-a dreptul traumatizante. 

„Un lucru este să vezi această distrugere la televizor sau pe rețelele de socializare. Alt lucru este să vezi totul cu proprii tăi ochi”, a spus Ben Stiller.

Bineînțeles, Zelenski i-a mulțumit lui Stiller pentru sprijinul acordat și i-a spus că ucrainenii simt sprijinul lumii întregi și al tuturor oamenilor celebri care au avut curajul să vină și să-i ajute cum au putut .

„Călătoria ta la Irpin și Makarov, întâlnirile cu oamenii noștri spun multe. Apreciem că ești cu aici în această perioadă dificilă pentru țara noastră”, a scris Zelenski pe Facebook.

În calitate de Ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), Stiller a vizitat Polonia, zonele unde se află refugiații ucraineni, şi a ajuns apoi şi în Ucraina.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.