Kiss Time Out

Neversea 2022: Artiștii români pe care abia așteptăm să-i vedem LIVE la festival

Ești pregătit pentru cea mai tare distracție de pe litoral?

Neversea 2022 este tot ceea ce ne-am dorit după doi ani de pandemie - mare albastră, oameni mișto, muzică bună, distracție și dans până la răsărit.

În mod cert nu vom uita vreodată clipele pe care le-am petrecut aici, iar organizatorii au mare grijă ca totul să se desfășoare conform planului și toată lumea să se simtă MEMORABIL.

Prima zi de festival a fost o reușită, iar startul a fost dat de Partydul KissFM aka Dan Fințescu și OLiX, direct de pe main stage. Alături de ei a fost și Ștefan Adrian, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea.”

Toți trei au avut grijă ca publicul să se simtă bine și să se pregătească pentru distracția din cursul serii. Mai mult, special guest a fost și WRS, artistul care a reprezentat România la Eurovision. 


Ziua doi are la fel de multe surprize pregătite pentru tine, iar lineup-ul este unul HOT, după cum poți vedea mai jos:

Nu uita să treci și pe la studioul KISS FM, direct de pe plajă, unde în fiecare zi, de la 14:00 la 18:00, Ana Moga, Dan Fințescu și Marian Soci iau pulsul activităților de la eveniment și transmit live energia Neversea la radio. Urmărește-i pentru că au foarte multe good vibes pentru tine, cât și invitați speciali.

Mai mult, vino să-i saluți, să faci o poză cu ei și poți câștiga o vacanță în Grecia, în insula Skiathos, pentru două persoane. Woop!


La capitolul muzică, ți-am vorbit deja despre artiștii internaționali pe care suntem curi-și să-i vedem, dar lineup-ul are și artiști români, alături de care vrem să cântăm și să dansăm.

Vineri, 8 iulie

Smiley - pregătește un show incredibil, în stilul lui optimist. Artistul are foarte multe piese populare în rândul fanilor, așa că în mod cert se anunță o adevărată nebunie în public.


Deliric x Silent Strike with Muse Quartet - un pic de hip-hop, versuri care-ți merg la inimă și acordurile de vioară ale fetelor de la Muse Quartet vor transforma atmosfera de la Neversea într-una cu adevărat specială.


Marko Glass ft. Bvcovia - tineretul este cu noi? Cei doi artiști de trap au foarte multă energie și sunt entuziasmați să petreacă alături de voi.


Sâmbătă, 9 iulie

Connect-R & Johny Romano - swag-ul și talentul sunt la ele acasă cu acești doi artiști minunați. Connect-R este versatil și are un flow unic, iar Romano îl completează la perfecție, unde mai zici că vine direct din State cu vocea pe care o are.


Nane - caterinca, muzică sexy și rap unic, așa cum doar el știe să cânte. Abia așteptăm să-l vedem LIVE și să petrecem pe muzica lui.


Șatra B.E.N.Z. - băieții sunt puși pe distracție și în mod cert știu să facă atmosferă, așa că ar fi păcat să nu fii prezent la show-ul lor. Ne vedem acolo, ok?


Duminică, 10 iulie

Delia - una dintre cele mai bune voci din România vine la Neversea într-un concert-senzație. Nu există piesă pe care să nu o știm din repertoriul ei și abia așteptăm să cântăm împreună „OTZL GLTZ”, #seștieeee!


Culese din Cartier - folclor, chill, rap, voie bună și un moment artistic care-ți va merge direct la corazon. Ești ON sau nu?


Rarel, Adi și Erika Isac via One True Singer - ai urmărit show-ul de pe HBO MAX? Dacă da, atunci află că artiștii tăi preferați sunt pregătiți să facă show, iar noi vom fi alături de ei să-i susținem mai ales că sunt la început de drum. Dacă nu ai urmărit emisiunea, trebuie să știi că sunt cântăreți fresh, talentați și merită atenția ta!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.