Kiss Music News

UNTOLD 2022, Backstage Talks - B.U.G. MAFIA: „Dacă am scoate un album acum ar fi foarte agresiv”

Marian Soci a stat de vorbă cu băieții de la B.U.G. MAFIA după show-ul lor din cadrul UNTOLD 2022.

Unii dintre cei mai mari DJ și artiști ai lumii au făcut parte din lineup-ul festivalului de la Cluj; alături de ei, B.U.G. MAFIA au demonstrat că știu să facă în continuare show și să determine un stadion întreg să cânte alături de ei.

Băieții au stat de vorbă cu Marian Soci în cadrul Backstage Talks powered by Banca Transilvania și, în primul rând, au povestit despre cât de mult s-au schimbat vremurile și evenimentele. Ei au fost profund impresionați de UNTOLD, publicul de aici, cât și organizarea festivalului.


Întrebați ce părere au avut despre faptul că lumea din public le știa toate piesele, mai ales tinerii, Tata Vlad a răspuns: „Suntem foarte norocoși și, pe rețelele sociale, peste 40% dintre utilizatorii care ne urmăresc sunt foarte tineri. Muzica noastră rezonează în continuare cu oameni tineri și foarte tineri.”

Artiștii au povestit și despre cum nu sunt de acord cu trend-ul adaptărilor din ultimii ani și cum nu ar fi de acord ca cineva să le refacă piesele. „În România, copyright-ul și drepturile de autor sunt înțelese foarte puțin sau deloc, iar modalitatea în care funcționează este fără un acord în prealabil, dar nu așa funcționează lucrurile.”

Soci i-a întrebat și unde s-a mutat „povestea fără sfârșit în 2022” și deși sunt conștienți că infracțiunile din stradă nu mai sunt la fel ca în anii 1990/2000, ei susțin că „infracționalitatea din România a crescut și s-a mutat în alte domenii de activitate. Mulți și-au dat seama că nu mai are rost să dea în cap pentru bani, ci fac alte lucruri mai bănoase și mai puțin periculoase sănătății personale.”


Tata Vlad a vorbit și despre cum trupa nu ar mai scoate piese anti-sistem sau anti-politică - „există revoltă, doar că de multe ori piesele noastre au fost niște supape de scoatere a nervilor, decât instrumente de schimbare de minți. Oricum, dacă B.U.G. MAFIA ar scoate un album acum, ar fi unul foarte agresiv.”

În încheiere, ei au spus cum au făcut multe compromisuri pentru a ajunge unde sunt azi, dar cel mai probabil le-ar face din nou.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.