Kiss Music News

Taylor Swift dezvăluie fanilor de ce a avut nevoie de 10 ani de introspecție pentru a lansa filmul „All Too Well”

Taylor Swift a participat la o sesiune de Q&A în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto.

În timpul discuției, artista a povestit de ce a ales melodia „All Too Well” pentru a o transforma într-un short film. Ea și-a adus aminte despre cum echipa ei nu a ales cântecul pentru a fi single: „Nimeni nu a văzut potențialul acestei piese, mai puțin fanii care au îndrăgit-o enorm.”

Privind în urmă, Swift crede că a fost vorba despre o binecuvântare sub acoperire: „Cântecul a fost atât de greu, deoarece, la acea vreme, era despre ceva prin care tocmai trecusem. Mi-ar fi fost incredibil de greu să-l cânt la acea vreme. Nu ar fi existat o lume în care să pot face ceva vizual cântecului, la acea vreme. Am avut nevoie de 10 ani de introspecție pentru a-mi da seama cum vreau să arate acea poveste din punct de vedere vizual. Și sunt extrem de recunoscătoare pentru că am reușit.”

„All Too Well: The Short Film” a fost lansat în noiembrie 2021, iar personajele principale sunt interpretate de actorii Dylan O'Brien și Sadie Sink. 

În ceea ce o privește pe Swift, faptul că melodiile sale capătă o viață și din punct de vedere vizual, este deja tradiție. „A fost mereu parte din proces, deoarece atunci când scriam un cântec, mă gândeam imediat la cum vreau să-l transpun pe scenă. Dacă aș fi făcut un videoclip, cum ar fi arătat?”


Taylor a răspuns fanilor și la întrebarea despre eșarfa menționată în melodie: „Eșarfa este o metaforă și am făcut-o roșie, deoarece roșu este o culoare extrem de importantă în acest album”, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.