Cool Stuff

Chrissy Teigen a povestit despre cum a făcut un avort pentru a-și salva viața

Chrissy Teigen a mărturisit că pierderea de sarcină pe care a avut-o în urmă cu doi ani a fost de fapt un avort, lucru care a luat-o și pe ea prin surprindere.

În septembrie 2020, ea și soțul ei, John Legend, și-au anunțat fanii că l-au pierdut pe fiul lor Jack, în vârstă de 20 de săptămâni, din cauza unei complicații de sarcină. La acea vremea, ambii au spus că ar fi fost vorba de o pierdere de sarcină.


În cadrul unei conferințe unde a fost invitată, Chrissy a dezvăluit momentul în care a aflat că a fost vorba de fapt despre un avort, lucru care a șocat-o. „În urmă cu doi ani, când eram însărcinată cu Jack, am fost nevoită să iau foarte multe decizii dificile, care mi-au frânt inima. Pe la jumătatea sarcinii, a devenit foarte clar că bebe nu va supraviețui, dar că același lucru se va întâmpla și cu mine, fără o intervenție chirurgicală”, a spus ea.

Teigen, mama Lunei (6 ani) și a lui Miles (4 ani), este însărcinată din nou și a povestit cum la acel moment a fost înconjurată de familie și prieteni care i-au vrut binele. Mai mult, ea a fost recunoscătoare și pentru toți fanii care i-au arătat susținere și iubire în săptămânile după publicarea veștii triste.


„Hai să-i spunem pe nume - a fost un avort. Un avort pentru a-mi salva viața, pentru un copil care nu ar fi avut absolut nicio șansă. Și să fiu sinceră, nu am pus aceste informații niciodată cap la cap, până acum câteva luni”, continuă vedeta.

De fapt, Chrissy a spus că a realizat toate astea în clipa în care avortul a devenit ilegal în State.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.