Cool Stuff

Motivul pentru care Matthew Perry nu se uită la „Friends”

Matthew Perry a dezvăluit motivul pentru care nu se uită la „Friends”, serialul popular care l-a făcut faimos.

Așa cum a declarat într-un interviu recent, actorul nu se uită la show, deoarece își aduce aminte de lunga luptă pe care a dus-o cu alcoolul și drogurile. „Nu pot să mă uit la serial, deoarece eram brutal de slab și răpus într-un mod groaznic de boală”, a spus bărbatul în vârstă de 53 de ani.

Perry l-a jucat pe Chandler Bing timp de 10 ani, iar în cartea biografică pe care a lansat-o recent, el a povestit cum ajunsese la un punct în care era drogat sau beat în fiecare episod.

„Pot să-mi dau seama cum arătam de la sezon la sezon, și nu cred că altcineva putea să vadă asta, dar eu în mod cert da. De asta nu vreau să mă uit, deoarece asta văd - asta observ când mă uit.”

În clipa de față, Matthew este clean și mărturisește că se simte pregătit să dea o șansă show-ului, mai ales datorită impactului pe care l-a avut asupra oamenilor.

„Cred că voi începe să mă uit, deoarece, în primul rând, a fost o aventură incredibilă, dar și mai important a fost modul în care a atins atât de multe inimi din generații diferite. A fost extrem de amuzant și toată lumea a fost drăguță, iar eu m-am îngrijorat prea mult cu trecutul meu, așa că acum vreau să mă uit la serial.”

În cartea abia lansată, el vorbește pe larg despre problemele sale, dar și despre cum era să moară în 2018, atunci când colonul i-a explodat din cauza consumului exagerat de alcool și droguri. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.