Cool Stuff

Will Smith face mișto de momentul său controversat de la premiile Oscar 2022

A uitat cineva cum Will Smith i-a tras o palmă lui Chris Rock pe scena de la premiile Oscar din 2022?

Nu cred că a uitat nimeni, nici măcar actorul. 

Recent, el a postat un TikTok amuzant, unde pare să facă mișto de întreaga fază petrecută în urmă cu un an, atunci când s-a ridicat frumos de pe scaun, a urcat pe scenă, și l-a lovit pe Chris Rock pentru că el făcuse o glumă despre Jada Pinkett Smith, totul înainte să urce din nou pe scenă pentru a-și primi Oscarul pentru rolul din „King Richard.”

În video-ul postat, care are peste 1.5 milioane de vizualizări, Will ascultă o tipă (@missmoneyworking) care vorbește despre cum obiectele din jurul tău îți pot spune ceea ce gândesc cu adevărat dacă le întrebi.


„Pare complet nebun, dar îți va schimba viața, iar când spun asta, mă refer la faptul că-ți va face viața mult mai interesantă și distractivă. Știai că poți lua orice obiect din jurul tău, să te uiți la el și să-l întrebi ce părere are despre tine? Spre exemplu, poți lua un pix și-l poți întreba cum te vede sau ce crede despre tine, iar tu vei primi un răspuns de la intuiția ta, în mintea ta. Poți să-ți întrebi mașina ce crede despre tine sau poți întreba ce părere au banii despre tine”, a zis utilizatoarea.

În paralel, îl putem observa pe Smith cum ascultă intrigat ce spune tânără, ca la final să-și ia Oscar-ul și să se uite la el.


Noua ne-a plăcut gluma și probabil a trecut îndeajuns de mult timp, încât să merite să ne relaxăm cu toții pe subiect. În iulie 2022, el a lansat și un clip, „It's Been A Minute”, unde a răspuns la întrebările fanilor despre ceea ce s-a întâmplat la premiile Oscar, dar unde și-a cerut și scuze public față de Chris Rock și familia lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.