Cool Stuff

Ce conflict a avut Matthew Perry cu Keanu Reeves și de ce a hotărât să-i șteargă numele din cartea sa de memorii

Matthew Perry își retrage cuvintele negative la adresa lui Keanu Reeves, din cartea lui „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.”

La 1 noiembrie 2022, actorul și-a lansat o carte de memorii, unde a vorbit despre lupta lui cu dependențele și cum era să ajungă la un pas de moarte.

În publicație, el a făcut un comentariu și despre Reeves, atunci când a trecut în revistă morțile mai multor actori, cum ar fi River Phoenix, fratele lui Joaquin Phoenix, care a murit de o supradoză în 1993.

„Lista geniilor care au murit înainte de timpul lor este prea lungă pentru a fi detaliată aici, dar e de ajuns să menționez că în top stă colegul meu din „A Night in the Life of Jimmy Reardon”, River Phoenix. Mereu pare că doar cei foarte talentați ajung să sfârșească tragic. De ce gânditorii originali ajung să moară, cum ar fi River sau Heath Ledger, dar Keanu Reeves e încă printre noi? River a fost un actor mult mai bun decât mine, era mult mai amuzant”, a notat Perry.

El a mai menționat încă odată numele lui Keanu, cu aceeași idee de mai sus, de data asta când a vorbit despre moartea altui coleg, Chris Farley; cei doi au jucat împreună în „Almost Heroes”, iar Farley a murit din cauza unei supradoze în 1997.

În prezent, în cadrul Festivalului de Carte din Los Angeles, el a spus că va scoate numele actorului din următoarele ediții ale cărții. „Am spus o prostie și a fost o răutate din partea mea. I-am scos numele, deoarece locuim pe aceeași stradă. I-am cerut scuze în mod public, iar următoarele versiuni ale cărții mele nu vor mai avea numele lui.”

Apropo de scuzele oferite public, Matthew a declarat la acea vreme: „Sunt un mare fan Keanu. Am ales un nume random, greșeala mea. Îmi cer scuze. Trebuia să-mi pun propriul nume, de fapt.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.