Kiss Music News

Summer in The City 2023: 5 piese Robbie Williams pe care ne-am dori să le ascultăm live

Summer in The City 2023 va avea loc pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București.

Robbie Williams propune un show complet, cu o producție unică, care face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV. 

Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții ce vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban.


Invitat special trebuia să fie și Sam Smith, dar artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european „Gloria” (inclusiv show-ul din București), întrucât este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic.

Cu toate astea, nu avem de ce să ne pară rău, mai ales că Robbie rămâne unul dintre cei mai mari entertaineri ai erei sale. Artistul deține și Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. 

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este o legendă. 


El a mai fost în Capitala noastră și în 2015, tot în Piața Constituției, unde a ținut un concert sold-out care a rămas în memoria fanilor. Mai mult ca sigur, Williams nu-și va dezamăgi publicul nici în prezent.

Ana Moga a avut ocazia să stea de vorbă cu Robbie Williams chiar înainte de cele două concerte ale acestuia din Berlin (20, 21 februarie), care fac parte din turneul european al artistului care-l va aduce și la București.

Robbie a povestit cu Ana despre prima dată când și-a auzit unul dintre cântece la radio, despre cum descoperă muzică nouă, despre care e relația sa cu tehnologia din ziua de azi, dar și despre documentarul Netflix care urmează să apară - „A Better Man.” 

Producția examinează în profunzime și fară filtre ultimii 30 de ani din viață icon-ului muzicii pop-rock.

„Încă sunt o persoană ambițioasă. Încă am nevoie să fiu relevant, să captez atenția oamenilor, pentru că vreau să continui această călătorie! Mă distrez! Sunt un entertainer înnăscut! Noroc mie”, a spus Robbie în interviul acordat Anei.

Moștenirea lui muzicală este complexă și valoroasă, iar noi am ales cinci piese oldschool pe care tare ne-ar plăcea să le auzim LIVE în București. Tu ce melodie vrei să auzi de la el?

Robbie Williams - Advertising Space


Robbie Williams - Sexed Up


Robbie Williams - No Regrets


Robbie Williams - Angels


Robbie Williams - Come Undone


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.