Cool Stuff

Kiss FM la SAGA Festival 2023, ziua III în imagini - ne vedem la ediția următoare?

Cum ți s-a părut festivalul de anul ăsta?

FOTO: Gabriel Constantin

SAGA Festival a ajuns la final, după trei zile nebune, pline de muzică live și multă distracție. 


Romaero a găzduit mii de oameni, într-un decor futurist, printre avioane vechi, unde la un moment dat aveam senzația că suntem în „Lost.”

Studioul Kiss FM a fost montat la fața locului, iar Dj-ii tăi preferați au avut grijă să-ți aducă vibe-urile alea bune direct la tine acasă. 


Nico, Ana Moga, Neacșu, DJ Yaang, Bad & Boujee, OLiX, Dan Fințescu, Soci, AQQUANOX, toți au făcut show-uri în FM special pentru tine și au avut grijă de buna ta dispoziție, așa cum fac mereu, plus că ți-au transmis informații live, direct de la fața locului. 


Urmărește paginile noastre de Instagram și Facebook pentru a vedea cum ne-am distrat, dar și ce interviuri mișto am luat artiștilor prezenți la SAGA.

Așa cum ziceam, ultima zi de festival a fost un fel de „cireașa de pe tort” a festivalului, deși Wiz Khalifa n-a mai reușit să ajungă, la fel cum n-a mai venit nici Lil Nas X.


Organizatorii au compensat rapid lipsa lor cu set-uri extra semnate de Fisher și Skrillex, și sperăm ca anul viitorul lucrurile să decurgă mai smooth.


Colegul nostru OLiX a creat super atmosferă pe Main Stage, la fel cum au făcut și Bad & Boujee, iar apoi Spike a făcut un super show în fața unui public care a dansat și cântat alături de el, după o ploaie torențială de vară.


B.U.G. Mafia au cântat în fața a mii de oameni și nici de data asta nu și-au dezamăgit fanii, semn că mulți vor mai multe concerte în peisajul urban de la ei, iar apoi Fisher, Alan Walker și Mike Williams au avut grijă de cei prezenți cu set-uri nebune, pline de lumi și lasere.



Pe Scena Switch, Bitză, Killa Fonic, Ian au cântat în fața unui public care a stat la coadă pentru a-i vedea, dar unul dintre momentele noastre preferate a fost la scena Spark, atunci când a pus Mochakk, un brazilian tânăr și foarte cool, care a avut un set fantastic, spre bucuria celor prezenți.

Ne-au plăcut foarte tare și Tale of Us, de la scena Heat, cu vizualurile lor fantastice și o sonorizare impecabilă! 


Festivalul a însemnat și tot felul de activări, prietenii, outfit-uri complet inedite ale participanților, apusuri Instagramabile și amintiri cât pentru o viață.



Ne-a deschis apetitul pentru petrecerile acestei veri și abia așteptăm ediția următoare!

Kiss FM va fi mereu prietenul tău de încredere la astfel de petreceri, așa că fii mereu cu urechile și ochii pe noi, pentru că suntem aici să-ți dăm good vibes, optimism și energie!



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.