Cool Stuff

Sharing is caring! 26 de celebrități populare care au în comun un ex faimos

Uneori, viața pare ruptă din „Beverly Hills, 90210”, unde toată lumea se știe și se iubește cu toată lumea.

Hollywood-ul este cel mai bun exemplu în acest sens - deși pare mare și plin de vedete, luat la bani mărunți, vei descoperi cum aproape toate celebritățile se știu între ele sau chiar au avut relații unele cu altele.

Pentru a demonstra teoria, am pus cap la cap o listă cu 26 de celebrități populare care au în comun un ex faimos. Partea interesantă este și că mulți au rămas prieteni între ei - spre exemplu, Dakota Johnson, Gwyneth Paltrow și Chris Martin sau Lisa Bonet, Lenny Kravitz și Jason Momoa.

Matthew McConaughey & Ryan Gosling + Sandra Bullock

Sandra Bullock și-a găsit de multe ori iubirea pe platourile de filmare, iar cei doi bărbați celebri stau drept exemplu. În 1996, ea și Matthew au jucat împreună în „A Time To Kill.” În film n-au rămas împreună, chiar dacă au avut o chimie fantastică, dar lucrurile s-au legat în realitate, unde s-au iubit până în 1998.

În 2002, actrița l-a cunoscut pe Ryan Gosling în timp ce filmau pentru „Murder By Numbers.” În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre ei, cei doi s-au iubit timp de un an.


Lenny Kravitz & Jason Momoa + Lisa Bonet

Ei bine, uite un trio SUPERB! Când avea doar 20 de ani, Lisa a fugit cu Lenny în Las Vegas, unde s-au căsătorit. Împreună au un copil faimos și foarte talentat, pe Zoë Kravitz. Ei au divorțat în 1993, iar apoi, în 2004, Bonet l-a cunoscut pe Jason într-un club de jazz. Au fost 16 ani împreună (s-au și căsătorit în 2017), au doi copii, iar în prezent au anunțat că se despart, deși încă se iubesc.


Justin Theroux & Brad Pitt + Jennifer Aniston

Jennifer are o pasiune pentru bărbații înalți și frumoși. Ea și Brad s-au cunoscut în 1994 și s-au căsătorit în 2000, ca apoi să divorțeze în 2005. La câțiva ani distanță, în 2011, ea și Justin s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Wanderlust”, s-au îndrăgostit, în 2012 s-au logodit, iar în 2015 s-au căsătorit. Din păcate, povestea n-a durat, iar în 2017 și-au spus adio.


Ashton Kutcher & Bruce Willis + Demi Moore

Demi și Bruce au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut în 1987, la premiera filmului „Stakeout”, iar două luni mai târziu s-au căsătorit în Las Vegas. Au trei fete împreună, dar după zece ani de relație s-au despărțit, deși au rămas buni prieteni.

În 2003, Moore l-a cunoscut pe Ashton Kutcher, în timpul unei cine cu prietenii, iar doi ani mai târziu s-au dus împreună în fața altarului. S-au despărțit și ei în 2013, dar continuă să lucreze împreună la compania lor Thorn, care încearcă să protejeze copiii de traficanții online.


Jennifer Garner & Jennifer Lopez + Ben Affleck

Mai crede cineva că lui Ben îi plac femeile pe care le cheamă Jennifer? El și Garner au fost prieteni și au jucat împreună în producții precum „Pearl Harbor” și „Daredevil.” Au început o romanță în 2004, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Au trei copii împreună, dar în 2015 s-au despărțit, iar în 2018 divorțul lor a fost finalizat.

Înainte să fie cu Garner, Ben s-a iubit cu Lopez, lucru care se întâmplă și în prezent. Între 2002 și 2004 cei doi au fost logodiți, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Gigli.” La 20 de ani după această poveste, ei s-au împăcat și sunt fericiți și acum.


Jennifer Aniston & Angelina Jolie + Brad Pitt

Poate unul dintre cele mai celebre triunghiuri amoroase de la Hollywood. În timpul căsniciei cu Aniston, Brad a cunoscut-o pe Angie, în timp ce filmau pentru „Mr. & Mrs. Smith.” S-au îndrăgostit rapid, Jennifer a depus actele pentru divorț în 2005, iar Jolie și Pitt au avut o relație ani buni până să se logodească în 2012, iar apoi să se căsătorească în 2014, în Franța. Doi ani mai târziu au depus actele pentru divorț, deși au împreună șase copii.

Miranda Lambert & Gwen Stefani + Blake Shelton

Blake are o pasiune pentru blonde. El și Miranda s-au cuplat în 2005, la puțin timp după ce s-au cunoscut. În 2010 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Au divorțat în 2015, iar la scurt timp după, el a început o relație cu Gwen, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „The Voice.” După cinci ani de relație, s-au logodit în 2020, iar în iulie 2021 s-au căsătorit.


Scarlett Johansson & Blake Lively + Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds formează un cuplu solid și foarte amuzant, dar înainte de povestea lor, actorul a fost căsătorit cu Scarlett. Ei s-au cunoscut în 2007, iar un an mai târziu au spus „DA.” La nici trei ani după, actorii au divorțat. În 2011, în timp ce filmau pentru „Green Lantern”, Ryan și Blake s-au cunoscut și a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în 2012 și încă sunt împreună, fericiți, alături de cei trei copii ai lor.


Gwyneth Paltrow & Dakota Johnson + Chris Martin

Gwyneth și Chris s-au cunoscut în 2002, iar în 2003, în cadrul unei ceremonii secrete, s-au căsătorit. Au fost împreună timp de 11 ani, dar în 2014 au divorțat. Au împreună doi copii și au rămas foarte buni prieteni. Artistul și Dakota s-au cunoscut în 2017, prin intermediul unor prieteni comuni. 


Selena Gomez & Hailey Baldwin + Justin Bieber

Selena și Justin au avut una dintre cele mai intense relații on-off din showbiz. Relația dintre ei a început în 2011, când încă erau niște copii și a durat de-a lungul anilor, chiar dacă n-a fost o legătură cursivă. În 2018 și-au spus „adio” definitiv, iar Bieber și-a întâlnit iubirea vieții sale, cât și actuala soție, pe Hailey. S-au căsătorit în 2019 și nu există moment în care el să nu spună cât de fericit și împlinit se simte alături de ea.


Jake Gyllenhaal & John Mayer + Taylor Swift

Artista a avut relații de câte trei luni cu cei doi bărbați de mai sus. Iubirea cu Jake a inspirat-o și așa a luat naștere piesa „All Too Well”, devenită imn pentru romantici. Nici cu Mayer lucrurile nu au stat prea bine pe termen lung, dar fanii spun că iubirea lor a generat piese de ambele părți. John cu a lui „Paper Dolls”, iar Swift cu melodia „Dear John.”


Winona Ryder & Kate Moss - Johnny Depp

Winona și Johnny s-au cunoscut în 1989, când ea avea doar 18 ani. În 1990 s-au logodit, iar el și-a tatuat pe piele „Winona Forever”, dar n-a mai fost să fie pentru veșnicie, așa că s-au despărțit în 1994, din cauza presiunii media. La scurt timp după, Depp a cunoscut-o pe Kate Moss și au fost împreună câțiva ani buni, până în 1997. Modelul a avut inima frântă, iar în cadrul unui interviu din 2012 a spus că „a plâns ani buni” după el.


Tyra Banks & Heidi Klum + Seal

Când Tyra avea 22 de ani, iar Seal 32, cei doi au început o relație care a durat nouă luni, până în 1996. Opt ani mai târziu, Seal s-a logodit cu un alt model, Heidi Klum, iar la șase luni distanță s-au căsătorit în Mexic. Au împreună patru copii, dar în 2012 au lansat împreună o declarația prin care au spus că au hotărât să se despartă, chiar dacă încă se iubesc și se respectă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.