Kiss Time Out

Keanu Reeves este vocea lui Batman în animația „DC League of Super-Pets”

Keanu Reeves este noul Batman, dar nu așa cum te-ai aștepta.

Nici n-a avut bine premiera „The Batman”, că a și apărut o nouă producție cu Batman. De această dată e vorba despre o animație în urma căreia se va naște un nou univers al supereroilor DC, cel mai simpatic de până acum: „DC League of Super-Pets”.

Keanu Reeves îi va împrumuta vocea cavalerului întunecat, iar Dwayne Johnson va fi vocea lui Krypto the Superdog, câinele lui Superman.

De fapt, animația regizată de Jared Stern și Sam Levine se va concentra tocmai pe Krypto, care va avea misiunea de a înființa o echipă de animale de companie cu superputeri, ce are misiunea de a-i salva pe supereroii din Justice League după ce aceștia au fost răpiți.

Printre actorii celebri care-și împrumută vocile animalelor se numără și Kevin Hart în rolul Ace the Bat-Hound (câinele lui Batman), Vanessa Bayer în rolul unui porcușor pe nume PB, Natasha Lyonne în rolul unei broaște țestoase, Diego Luna în rolul veveriței Chip, dar și John Krasinski care va fi un kryptonian pe nume Kal-El.

Noul trailer pentru această animație a apărut deja, chiar în primele zile de după premiera noului Batman.

Nu este o coincidență, având în vedere că Batmanul lui Robert Pattinson este extrem de violent și nerecomandat copiilor, „DC League of Super-Pets” pică la fix, ca o alternativă pentru care cei mici vor trebui să aștepte până pe 20 mai, data în care va urca pe marele ecran.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.