Kiss Time Out

Cum a fost ziua 1 de NEVERSEA 2022 - o poveste cu un decor instagramabil și muzică pentru toate gusturile

Neversea a dat anul ăsta startul distracției estivale, într-o atmosferă cu totul specială, plină de culoare, magie și experiențe de share-uit tot anul. Ediția post pandemie a fost literally pe valul ăla mare! 


Considerat fratele mai mic al Untold-ului, festivalul de la malul mării a început promițător și dorul de petreceri până în zori al festivalurilor s-a resimțit până la răsărit. 


Scena trap a umplut din prima zi plaja Neversea cu show-urile mult așteptate de orice adolescent prezent în perimetrul festivalului: de la YNY Sebi, Phunk B, la Macanache și Paraziții, mâinile au fost în aer până la închiderea scenei de hip hop. 


Main stage-ul a fost deschis de Partydul Kiss FM și  animat de headlinerii Danny Avila, Alesso, KSHMR și Ummet Ozcan, completat de vizualuri acvatice, căluți de mare, meduze, baloane de săpun și acrobați din alte lumi.


Totul este o poveste în sine, la pachet cu un decor instagramabil și muzică pentru toate vârstele și gusturile. Următoarele zile cu siguranța vor aduce și mai mulți festivalieri pe plaja de la Constanta, iar show-urile epice ale headlinerilor Parov Stelar, Zhu, Tyga, Bbno$, Black Eyed Peas sunt cele care vor menține energia și buna dispoziție pana la final. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.